Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2019 - Anul Mistretului de Pamant

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Bivol


Horoscop 2020 Bivol

Horoscop Bivol 2020: Previziuni generale

In anul 2020, Sobolanul vioi si aventurier il va molipsi pe Bivolul consecvent si lent cu indemanarea si energia sa nelimitata, si datorita acestui fapt, Bivolul va inainta spre atingerea obiectivelor sale de doua ori mai repede, iar rezultatele, ca prin magie, se vor inmulti cu 2! Magia cifrelor repetate ale anului 2020 va avea o influenta pozitiva asupra multor aspecte din viata Bivolului, daruind reprezentantilor acestui semn zodiacal din horoscopul chinezesc nu numai stabilitate si prosperitate, dar si oportunitati promitatoare noi.

Asadar, in anul Sobolanului, viata Bivolului cu siguranta nu va fi plictisitoare. La inceput, dinamica evenimentelor s-ar putea sa-l surprinda, dar apoi Bivolul va prinde gustul si va reusi sa se adapteze la ritmul accelerat al vietii. Tandemul Sobolan–Bivol promite sa fie foarte productiv – nici unul dintre ei nu se lasa oprit de obstacolele ivite in calea spre realizarea obiectivelor sale, si ambii stiu sa atinga succesul in situatii, in care altii au esuat.

Dragoste si relatii

In anul 2020, Bivolii singuri isi vor gasi jumatatea, cel mai degraba, undeva departe de casa. Dragostea s-ar putea sa devina adevaratul sens al vietii pentru Bivol, trezind in el sentimentalism si o tandrete profunda – calitati, pe care nici Bivolul nu stie ca le are. Sentimentele minunate aparute in 2020 constituie o fundatie solida pentru intemeierea unei familii. Sobolanul ii recomanda Bivolului sa dea dovada de mai multa initiativa si sa devina mai flexibil in relatia de dragoste, pentru a ramane cu persoana iubita.

Pentru Bivolul, care are deja o relatie stabila, anul 2020 nu va fi tocmai simplu – pentru a-l imblanzi pe stapanul anului, Sobolanul, el va trebui sa invete sa-si arate sentimentele, sa fie mai romantic si mai atent fata de partener.

Este ceva nou pentru Bivol, de aceea la inceput el s-ar putea sa faca greseli – sa uite, de exemplu, de ziua de nastere a persoanei iubite si de alte zile importante, sa ignore cerintele ei si sa evite iesirile in oras, invocand ca motiv lipsa de timp. Pentru a evita reprosurile reciproce, Bivolul va trebui sa fie mult mai atent, decat de obicei. In plus, in anul 2020 Bivolii trebuie sa aiba grija cu autoritatea excesiva – pentru a nu pune in pericol fericirea fragila, nu trebuie sa puna presiune asupra persoanei dragi.

Cariera si finante

In anul 2020, Bivolul va fi un adevarat tanc cu o armura impenetrabila, care isi va urma drumul, ignorand dificultatile si masinatiile dusmanilor. Linistit si aparent lent, in 2020, Bivolul ii va surprinde pe cei din jur cu succesele sale – acestea vor parea ca vin intr-un sir nesfarsit. Fortuna, intr-adevar, a decis sa-i zambeasca Bivolului si sa-l bucure cu ascensiuni in cariera, succes in afaceri, prosperitate si bunastare.

Pe langa acestea, in anul Sobolanului, Bivolul poate lupta cu rivalii pentru un loc sub soare – guvernatorul anului este gata sa-si apere proprietatea cu dinamita in dinti, si il va ajuta cu placere pe reprezentantul acestui semn din horoscopul chinezesc intr-o lupta dreapta. Sustinerea unui aliat atat de puternic cantareste mult!

Prioritatile Bivolului nu se schimba. In anul 2020, banii vor fi pentru el baza vietii si a viitorului, si pentru a aduna cat mai multi, Bivolul va fi dispus sa aiba mai multe joburi si sa sustina singur toata familia.

Guvernatorul anului 2020, Sobolanul, ii va permite Bivolului sa nu-si faca griji pentru situatia financiara – in acest domeniu, ii va merge tot mai bine. Ingeniozitatea si entuziasmul vor ajuta aceasta zodie din horoscopul chinezesc sa porneasca propria afacere de la zero, daca isi va propune acest lucru.


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: