Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop chinezesc 2016 – anul Maimutei de Foc


Previziuni generale pentru anul 2016


Zodiac Chinezesc 2016

Conform horoscopului chinezesc, anul 2016 va fi guvernat de Maimuta de Foc. In calendarul oriental, anul nou incepe la a doua luna noua de dupa solstitiul de iarna. Prin urmare, conform horoscopului chinezesc, anul Maimutei de Foc va incepe in data de 8 februarie 2016 si se va incheia pe 27 ianuarie 2017.

Maimuta este al noualea semn zodiacal in astrologia orientala si este dominata de energia Yang. In Orient, Maimuta simbolizeaza originalitatea, iscusinta si intelepciunea, de aceea anul 2016 promite sa fie o perioada foarte interesanta, plina de evenimente neasteptate.

In anul 2016, culorile favorabile vor fi rosu si portocaliu, iar elementul anului va fi Focul. Culoarea rosie reprezinta activitatea si pasiunea, alimentandu-ne pofta de viata. Iar Focul, la randul lui, reprezinta forta si energia. Maimuta este o fiinta foarte activa si agila, si in anul 2016, elementul Foc o va inzestra cu si mai multa energie. Acest lucru inseamna ca guvernatoarea anului cu siguranta ne va da puterea necesara pentru a face ceea ce ne dorim cu adevarat.

Dupa cum se stie, Maimuta este renumita pentru poznele si actiunile sale imprevizibile. Prin urmare, anul 2016 ne va aduce o multime de schimbari radicale si evenimente neasteptate atat in viata sociala, cat si in viata personala. Indiferent de planurile pe care ni le vom face, stapana excentrica a anului, Maimuta de Foc, va veni neaparat cu propriile ajustari, pentru ca nu suporta cand totul merge lin, dupa un plan stabilit din timp.

O veste buna este faptul ca, in anul 2016, harnicia va fi rasplatita pe deplin, iar perseverenta in atingerea obiectivelor va fi intotdeauna apreciata si sustinuta de guvernatoarea anului 2016. Mai mult de atat, Maimuta de Foc va fi critica si cu sine insasi, recunoscand si propriile defecte. Bineinteles, in relatiile Maimutei cu alte semne zodiacale pot aparea anumite tensiuni si neintelegeri, dar daca fiecare reprezentant al horoscopului chinezesc isi va analiza minutios caracterul si va incerca sa-l compare cu cel al Maimutei, va reusi sa traga concluzii constructive si sa inteleaga ce anume vrea Maimuta de la el. Iar horoscopul nostru chinezesc pentru anul 2016 speram ca o sa va fie de ajutor in acest sens.

Va uram mult succes in anul 2016 al Maimutei de Foc!


Horoscop Chinezesc 2016 pentru:

Recomanda si prietenilorCalculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...