Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2019 - Anul Mistretului de Pamant

Horoscop chinezesc 2014 – anul Calului de Lemn


Horoscop Chinezesc 2014, previziuni generale

Horoscop Chinezesc 2014

Anul Calului de Lemn va incepe pe 31 ianuarie 2014 si se va incheia pe 18 februarie 2015. Calul este un animal capricios, cu o fire independenta, capabil de actiuni indraznete si rapide. In acelasi timp, Calul de Lemn este cel mai rational si echilibrat dintre toti Caii, pentru ca ratiunea lui este intotdeauna mai presus de emotii. De aceea toate obiectivele, stabilite de el, sunt realiste si se realizeaza datorita pasiunii si perseverentei sale. Asadar, in anul 2014 al Calului de Lemn, norocul va zambi, in primul rand, persoanelor inzestrate cu un caracter puternic, o vointa de fier, perseverenta, ambitie si, totodata, sinceritate si directitate.

Asadar, ce ne va aduce anul 2014 al Calului de Lemn?

Calul este un animal foarte pasional si romantic, capabil de orice eroism si nebunie in numele dragostei. Calul de Lemn va aduce multor nativi fericire in dragoste, dar ii va supune intai pe cei indragostiti mai multor incercari, pentru a testa trainicia si profunzimea sentimentelor lor. De aceea, in anul 2014, multe cupluri se vor desparti, dar acest lucru nu va demonstra decat faptul ca relatiile lor se bazau pe o atractie superficiala, si nu pe o dragoste adevarata. Daca doriti sa va consolidati casnicia in anul 2014 al Calului de Lemn, nu uitati de romantism, pentru ca rutina zilnica poate raci sentimentele. Anul 2014 va favoriza numai casatoriile, incheiate din dragoste sincera si adevarata. Casatoriile din interes nu numai ca se vor termina cu divort, dar s-ar putea sa aiba si consecinte neplacute. Apropo, Calul este destul de gelos, asadar nu-i dati motive de gelozie persoanei iubite!

Banii nu sunt cel mai important lucru in viata Calului, cu toate ca el stie sa-i faca. De regula, pentru el banii reprezinta nu scopul, ci produsul secundar al activitatii, pe care Calul o considera a fi utila si necesara atat pentru el insusi, cat si pentru societate. Asadar, anul 2014 nu este perioada cea mai buna pentru urmarirea unui profit-record. In plus, lacomia excesiva si setea de bani usori pot deveni cauza pierderilor si problemelor financiare. In anul 2014, nimeni nu se va imbogati pe ochi frumosi, sumele mari de bani vor fi rezultatul firesc al unei munci asidue.

Munca si cariera au o importanta foarte mare pentru Cal, pentru ca reprezinta garantia independentei sale sociale si implinirii personale. Putem spune ca guvernatorul anului este un dependent de munca. In plus, munca in colectiv il face sa se simta mult mai bine, decat munca individuala. In anul 2014 al Calului de Lemn, de succese maxime in plan profesional se vor bucura cei, care se vor implica activ in toate activitatile colective. Persoanele social active se pot astepta nu numai la perspective excelente de cariera, dar si la oportunitati de a-si dezvolta si pune in valoare creativitatea. Anul 2014 al Calului de Lemn va aduce reusite semnificative in munca si cariera numai oamenilor directi si sinceri, care nu obisnuiesc sa recurga la intrigi in lupta pentru putere. Prin urmare, incercarile de a urca pe treptele succesului prin mijloace necinstite pot duce la esec si pierdere a reputatiei.

Calul isi trateaza cu seriozitate maxima responsabilitatile familiale si este intotdeauna gata sa ajute membrii familiei, blocati intr-o situatie dificila. Mai mult de atat, Calul obisnuieste sa preia initiativa in rezolvarea tuturor problemelor familiale grave, dar in acelasi timp, uneori este prea autoritar cu cei apropiati. Calul nu se lasa condus de cei din jur, de aceea nu ne putem astepta sa-si dedice tot timpul liber partenerului de viata sau copiilor. Asadar, in anul Calului de Lemn, mai putine conflicte se vor produce in familiile, in care se tine cont de parerea fiecarui membru si se respecta interesele si pasiunile fiecarei persoane. Obiectivele si aspiratiile comune vor consolida orice familie in anul 2014 al Calului de Lemn.


Horoscop Chinezesc 2014 pentru:

Recomanda si prietenilorCalculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...