Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Capricorn 2011 - Horoscop Zilnic


(22 Decembrie - 19 Ianuarie)


Horoscop Zilnic Capricorn – Horoscop Luna Martie

Horoscopul lunii Martie pentru Capricorn

Inceputul lunii va aduce Capricornilor un val de energie si incredere in sine. Achizitiile reusite si veniturile financiare de asemenea va pot binedispune si aceste lucruri s-ar putea intampla in data de 2 martie. Zilele de week-end vor fi vesele, veti intalni diverse persoane si veti comunica foarte mult. In data de 5 martie puteti face un drum in afara orasului – totul va merge foarte bine. Astrologii recomanda sa petreceti sarbatoarea de 8 martie acasa, in mediul obisnuit. In aceasta zi frumoasa totul trebuie sa iasa bine: cadouri, surprize, flori.

Zilele de lucru nu se vor lasa insa asteptate si vor necesita entuziasm din partea voastra. Constientizarea propriului profesionalism va va aduce satisfactii, veti reusi sa faceti multe. In data de 9 martie va vor veni idei noi, veti dori sa le impartasiti prietenilor si discutiile aprinse se pot transforma intr-o petrecere vesela. In data de 10 va puteti astepta la venituri financiare.

In data de 14 martie, trebuie sa fiti extrem de prudenti si sa va calculati bine fiecare pas. Incercati sa nu intrati in situatii conflictuale, amanati clarificarea relatiilor. In data de 15 martie, veti avea de partea voastra artileria grea: superiorii va vor aprecia in totalitate initiativele. Iar ziua de 16 martie va poate aduce venituri semnificative si schimbari spre bine.

In zilele de week-end, 19 si 20 martie, nu veti avea parte de liniste. Incercati sa nu va enervati din fleacuri: situatia se poate imbunatati daca va veti pastra calmul. 23 martie este o zi foarte buna pentru orice fel de calatorii. Oriunde ati pleca: in concediu, in deplasare, la vila – va veti petrece foarte bine timpul si va veti intoarce cu impresii placute.

Perioada cuprinsa intre 26 si 28 martie va pune la incercare rezistenta Capricornilor. Starea de sanatate se poate inrautati brusc in data de 27 martie si pana la sfarsitul zilei veti avea moralul la pamant, lucru care parca atrage tot felul de neplaceri. Probleme serioase la locul de munca vor aparea in data de 28 martie si vor fi insotite de scandaluri si nemultumirea sefilor. Tineti minte ca fortuna este schimbatoare si in curand soarele va rasari pe strada voastra. Capricornii vor reusi sa ia situatia sub control. Veti fi sustinuti, vor aparea proiecte noi si posibilitati de a le realiza.


Horoscop Zilnic Martie 2011

Horoscop Zilnic Capricorn Explicatii semne tabel


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...