Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Capricorn 2011 - Horoscop Zilnic


(22 Decembrie - 19 Ianuarie)


Horoscop Zilnic Capricorn – Horoscop Luna Februarie

Horoscopul lunii Februarie pentru Capricorn

Activitatea si optimismul vor deveni deviza primei saptamani din februarie. Va simtiti excelent, nu aveti dubii privind posibilitatile voastre, acum sunteti capabili sa depasiti orice obstacol. Toata lumea cunoaste aceasta stare, si in perioada cuprinsa intre 1 si 6 februarie, Capricornii isi vor demonstra talentele la locul de munca si in comunicare. Cea mai norocoasa zi la serviciu poate fi cea de 3 februarie. Este recomandat sa planificati un drum ce nu poate fi amanat, pentru data de 4 februarie. Iar sambata, in data de 5 februarie, nu doar prognoza astrologica, dar si ratiunea va recomanda sa faceti achizitiile necesare pentru casa.

In data de 7 februarie, lucrurile iau o intorsatura mai proasta. Inrautatirea starii de sanatate, lipsa dorintei de a actiona pot dauna relatiilor cu persoanele care sunt mereu aproape. “Inainte sa facem ceva, trebuie in primul rand sa ne gandim nu doar la fapta in sine, ci si la noi insine, la prezentul, trecutul, viitorul nostru, la oamenii pe care ii priveste aceasta fapta, si sa gasim corelatia intre toate aceste lucruri. Si atunci vom fi foarte prudenti”, – afirma Pascal, si aceste vorbe sunt valabile si in prezent.

A doua decada a lunii februarie va fi intensa, o perioada agitata din punct de vedere emotional. Norocul ii va insoti pe nativii indragostiti in data de 10 februarie. Va veti simti foarte bine daca veti merge cu persoana iubita la cinema sau la teatru. Lipsa de energie in data de 11 februarie, poate avea legatura cu problemele materiale. Va trebui sa va revizuiti bugetul. Gandurile legate de munca, nu va vor da pace in zilele de week-end, in 12 si 13 februarie. Unii nativi chiar vor fi chemati la lucru din cauza unor situatii neprevazute. Veti reusi sa va descurcati, iar nivelul inalt de profesionalism si devotamentul vostru vor impresiona superiorii. Totusi, acasa, faptele eroice de la locul de munca nu vor fi apreciate la fel de mult. Luni, in data de 14 februarie, se va simti o oarecare tensiune in relatia cu cei apropiati. Incercati sa evitati certurile pentru a va pastra linistea sufleteasca – aceasta depinde mai mult de armonie in treburile casnice marunte decat de evenimente importante.

Situatia materiala se poate stabiliza in data de 16 februarie. Daca lucrati in comert, in aceasta zi puteti lua credite si puteti incheia contracte importante. Ziua de 18 februarie – este ziua de luna plina, este nevoie sa fiti foarte prudenti si retinuti atat in cuvinte cat si in fapte. In data de 20 februarie este posibil sa aveti probleme cu sanatatea – gasiti mai mult timp pentru propria persoana. Intalnirea cu prietenii – este medicamentul-minune in lupta cu stresul. Luati-l in data de 22 februarie, si cu ajutorul celor din jur veti gasi solutia unei probleme dificile. In data de 25 februarie, Capricornii se vor simti fericiti din nou.


Horoscop Zilnic Februarie 2011

Horoscop Zilnic Capricorn Explicatii semne tabel


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...