Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Capricorn 2016


(22 Decembrie - 19 Ianuarie)


Horoscop 2016 Capricorn

Horoscop 2016 Capricorn. Previziuni generale

In anul 2016, perseverenta si harnicia vor fi biletul spre fericire al nativilor din zodia Capricorn. Guvernatoarea anului, Maimuta de Foc, isi va da repede seama ca nu va poate stapani firea intreprinzatoare si dinamica. Veti trece cu un calm desavarsit si cu zambetul pe buze prin incercarile la care va va supune Maimuta. O sa spuneti ca n-are nimic ca toate problemele casnice au venit asupra voastra ca o avalansa. Le veti rezolva pe toate zambind si veti continua sa actionati conform planului vostru bine stabilit. Maimuta nu va intelege o astfel de abordare! Prin urmare, va hotara sa se dea la o parte si sa va urmareasca comportamentul de la distanta. Dupa ce veti scapa de implicarea ei, veti reusi sa va schimbati viata spre bine. La baza victoriilor voastre din anul 2016 vor sta iarasi ambitia si dorinta de a munci perseverent.

Barbatii din zodia Capricorn vor produce asupra celor din jur impresia unor persoane dure si laconice. Intr-adevar, va veti inchide un pic in sine, si motivul va fi un nou proiect, pe care-l veti avea si il veti dezvolta in minte. Da, deocamdata va trebui sa renuntati la iesiri cu prietenii si la pescuit, dar recompensa pentru “ascetism” nu se va lasa mult asteptata. Femeile din zodia Capricorn va trebui sa se cufunde in rutina cotidiana. Rezolvarea problemelor rudelor mai tinere si ingrijirea membrilor varstnici din familie va vor lua foarte mult timp, asadar, nu uitati sa dedicati o parte din timpul vostru liber propriei persoane.

Horoscop Capricorn 2016: Dragoste

In anul Maimutei, viata amoroasa a nativilor din zodia Capricorn va fi practic lipsita de drame sau surprize. Daca sunteti singuri, probabilitatea ca situatia sa se schimbe radical in urmatoarele 12 luni este foarte mica. Si daca veti intra in relatie cu cineva, in scurt timp partenerul ales va va arata ca nu este persoana cu care puteti intemeia o familie. In anul 2016, Capricornii casatoriti se vor ocupa cu staruinta de rezolvarea problemelor casnice. Daca v-ati mai gandit si inainte la necesitatea extinderii suprafetei de locuit, in timpul guvernarii Maimutei de Foc, trebuie sa includeti acest subiect in discutiile familiale. Cu ajutorul persoanelor apropiate, s-ar putea sa gasiti o modalitate ieftina si simpla de a face rost de metrii patrati necesari.

Horoscop 2016 Capricorn: Cariera, afaceri si bani

In anul 2016, Capricornii nu se vor confrunta cu probleme serioase pe plan financiar. Fluctuatiile valutare inregistrate la nivel global nu vor avea un impact pozitiv asupra bugetului vostru familial, dar veti gasi foarte repede o cale de iesire din criza. Veti hotara ca atata timp cat situatia financiara este departe de a fi stabila, puteti renunta la articole de lux, iar cina servita acasa poate fi chiar mai delicioasa, decat una la restaurant.

In anul 2016, in ciuda actiunilor nesabuite ale Maimutei, succesele profesionale ale Capricornilor vor fi demne de respect maxim. Nu, sa nu contati pe soarta, sa nu credeti ca succesul singur va veni si va va bate la usa. Tot ce veti reusi sa realizati in cariera va fi rezultatul muncii voastre perseverente, precum si o dovada vie a afirmatiei – un profesionist adevarat nu-si pierde timpul cu jocuri in culise, pentru ca are mintea preocupata numai cu munca.

Horoscop Capricorn 2016: Sanatate

In anul 2016, starea de sanatate a Capricornilor va ramane stabila. In afara de cateva raceli de sezon, nu veti avea alte motive de ingrijorare. Totodata, nu uitati sa urmati un regim sanatos si sa va faceti timp pentru exercitii fizice.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...