Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Capricorn 2015


(22 Decembrie - 19 Ianuarie)


Horoscop 2015 Capricorn

Horoscop 2015 Capricorn. Previziuni generale

Anul 2015 va deschide in fata Capricornilor perspective extraordinare in ceea ce priveste realizarea planurilor si dezvoltarea lor pe plan profesional! Unele obiective s-ar putea sa nu fie atinse, dar fiti siguri ca nativii din aceasta zodie vor dedica cea mai mare parte din anul Caprei de Lemn lucrurilor, care vor aduce beneficii maxime pentru ei si pentru cei apropiati lor.

In anul 2015, principalele avantaje ale acestui semn zodiacal vor fi ratiunea si practicitatea. Capricornii nu se vor lasa influentati de emotii si distrasi de nimicuri, toate gandurile si actiunile lor vor fi orientate spre realizarea obiectivelor principale.

De fapt, planurile Capricornilor s-ar putea sa ramana necunoscute celor din jur pana la sfarsitul anului – in aceasta perioada, Capricornii vor avea tendinta sa-si tina limba in frau. Oricat de prietenosi si deschisi ar parea, sa nu credeti ca sunt foarte sinceri: in anul 2015, doar cele mai apropiate persoane vor sti care sunt sentimentele si obiectivele adevarate ale Capricornilor. Iar ceilalti ar trebui sa nu le stea in cale si sa nu le puna bete in roate. Daca se va intampla ceva de genul acesta, Capricornii vor gasi o modalitate sa-si elimine nemilos adversarii.

Horoscop 2015 Capricorn: Dragoste

In anul 2015, Capricornii nu se vor incurca cu maruntisuri si o vor demonstra clar pe plan sentimental. “Totul sau nimic!” va fi deviza lor in anul Caprei de Lemn. Capricornii vor fi dispusi sa lupte pana la capat pentru o dragoste adevarata si nu vor accepta o relatie neserioasa, bazata mai mult pe pasiune, decat pe dragoste.

Asadar, viata personala a nativilor singuri din zodia Capricorn depinde de ce se va intampla, daca isi vor gasi sau nu jumatatea. Daca norocul le va zambi, Capricornii vor face tot posibilul pentru a cuceri persoana iubita si este putin probabil sa-si rateze sansa. Reprezentantii zodiei Capricorn, care si-au gasit deja jumatatea si au o relatie, bazata pe sentimente profunde si sincere, se vor bucura de si mai multa apropiere in anul 2015.

Capricornii, care nu-si vor gasi dragostea in 2015 sau vor suferi dezamagiri pe plan sentimental, ar fi bine sa-si indrepte atentia pentru ceva timp asupra altor lucruri. Sa se ocupe, de exemplu, de cariera, mai ales ca acest an le va oferi oportunitati excelente in acest domeniu.

Horoscop 2015 Capricorn: Cariera, afaceri si bani

In anul 2015, Capricornii se pot apuca de realizarea proiectelor de mare amploare! Anul Caprei de Lemn ii va ajuta sa-si puna in aplicare ideile, inzestrandu-i cu perseverenta, harnicie si ratiune. In aceasta perioada, Capricornii vor dispune de o putere mai mare de concentrare, fapt care le va permite sa patrunda in esenta oricarei probleme. In plus, reprezentantii acestui semn zodiacal nu vor avea tendinta sa-si cheltuie energia in zadar, concentrandu-se asupra sarcinilor principale. Toate acestea le vor permite Capricornilor sa atinga succesul practic in orice domeniu.

In postura de sef, Capricornii vor da dovada de fermitate in anul 2015, in echipa – isi vor construi o cariera rapid, in studii – se vor face remarcati. In anul 2015, una dintre principalele calitati ale Capricornilor va fi simtul succesului: dintr-o mare de idei acesti nativi vor reusi sa aleaga cu precizie ideile cele mai profitabile si constructive.

Mai trebuie mentionat un singur lucru: anul 2015 va oferi Capricornului posibilitati foarte mari, dar nu nelimitate. Nativii din aceasta zodie ar trebui sa evite proiectele foarte dificile si sa-si stabileasca obiectivele, tinand cont de posibilitatile lor reale.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...