Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Capricorn 2013


(22 Decembrie - 19 Ianuarie)


Horoscop 2013 Capricorn

Horoscop 2013 Capricorn. Previziuni generale

2013 va fi un an deosebit din toate punctele de vedere. Schimbarile fericite in viata personala, succesele profesionale si stabilitatea financiara te vor ingradi de orice suparare. O stare de spirit excelenta si dispozitia buna iti sunt garantate. Comunicarea facila chiar si cu persoane necunoscute iti va intra in obicei, fapt care te va ajuta in afaceri si iti va conferi mai multa incredere in sine. Avem motive solide sa presupunem ca pe la jumatatea anului va veni timpul tau sa stralucesti. Si o astfel de intorsatura a lucrurilor va aduce beneficii nu doar tie, dar si persoanelor apropiate. Totusi, nu trebuie sa-ti faci planuri sau sa te pregatesti pentru ceva. Totul se va intampla la timpul si locul potrivit, partial si datorita eforturilor tale . In plus, vei avea o multime de ocazii sa-ti folosesti fortele in mod eficient si sa avansezi pe plan profesional. O singura precizare: incearca sa te descurci singur cu toate sarcinile, bazeaza-te doar pe tine insuti atat in rezolvarea situatiilor dificile, cat si in solutionarea problemelor minore. Actioneaza hotarat, fara sa astepti momentul potrivit, pentru ca nu se anunta nici unul nepotrivit.

Horoscop 2013 Capricorn. Munca si cariera

Prognozele privind evolutia evenimentelor pe plan personal si profesional sunt destul de optimiste. In sfarsit vei avea parte de libertate practic nelimitata pentru exprimare creativa. Se vor crea conditii atat pentru realizarea proiectelor curente si ideilor inovatoare, cat si pentru infaptuirea ideilor mai vechi, amanate din vreun motiv. Iar astfel vei castiga aprecierea superiorilor si vei avansa semnificativ in cariera. Incearca sa pastrezi aceasta pozitie cu orice pret. Din pacate, uneori succesul unora incepe acolo unde se termina succesul altora. Si nu toti vor putea sa se bucure sincer de realizarile tale. Cineva din concurenta s-ar putea chiar sa incerce sa-ti taie craca de sub picioare. Asadar, tine-ti spatele drept si uita-te numai inainte, iar astrele te vor ajuta. O mica observatie: totul se va intampla exact cum am spus doar daca nu faci parte din acei oameni care s-au obisnuit sa lase marea parte din munca lor pe spatele altora, sa se foloseasca de colegi ca sa ajunga sus, sa atenteze la libertatea lor, sa-i manipuleze si sa iasa in lume pe cal alb pe cheltuiala lor. Astfel de lucruri se vor pedepsi in 2013, si in loc sa te ridici s-ar putea sa te duci la fund.

Horoscop 2013 Capricorn. Finante

Nimeni nu te obliga sa numeri fiecare banut, sa-ti calculezi minutios cheltuielile, sa renunti la placeri si distractii, sa duci o viata ascetica, multumindu-te cu putin. Totusi, dupa legea inertiei, exact asa vei proceda. Si toate acestea in ciuda faptului ca succesul financiar se indreapta spre tine cu toate panzele sus. Poate ar trebui totusi sa-ti revizuiesti atitudinea fata de bani? In februarie va aparea posibilitatea sa duci o viata fara lipsuri si griji. Oamenii de afaceri o sa inceapa sa scoata profit din proiectele lansate anul trecut, iar angajatii si functionarii vor primi pe neasteptate o recompensa generoasa pentru munca facuta mai devreme.

Trebuie doar sa tii minte ca nimic nu se ofera pe degeaba. Pe degeaba doar se ia. Iar pentru a evita pierderile, nu-ti schimba domeniul de activitate si incearca sa pastrezi toate sursele de venit de care dispui. Cele mai profitabile domenii de activitate sunt cele legate de comunicatii, inclusiv tehnologii web, productia de automobile si constructii navale.

Horoscop 2013 Capricorn. Dragoste

Oricum ar merge lucrurile pe alte planuri, pe plan sentimental astrele sunt de partea ta. Vei intra in perioada iubirii, indiferent de ce varsta ai. Dupa cum se spune “Dragostea nu cunoaste varsta”. Cineva se va indragosti pentru prima oara, altcineva se va indragosti din nou sau va experimenta o renastere a sentimentelor de alta data. Dar un lucru va fi la fel in cazul tuturor – totul va fi ca pentru prima oara. Intalniri romantice, flori, alintari si sarutari dulci.

In aceasta atmosfera de poveste vei petrece iarna si primavara. Dar dupa aceea va veni vara si se vor produce furtuni. Va fi nevoie de eforturi imense pentru a le evita. Totul se va incepe cu fleacuri – in gluma sau in serios, o sa incepi brusc sa te indoiesti de sinceritatea persoanei iubite si sa arzi de gelozie. Nu-ti impartasi suspiciunile nici macar pe un ton glumet. Cel mai degraba, te inseli. Altfel situatia iti poate scapa de sub control, iar sentimentele se vor pierde. Astrele nu ti-au trimis o asemenea fericire pentru ca totul sa se termine asa. Ai grija de ea. Daca evenimente asemanatoare vor avea loc si in viata nativilor casatoriti, exista o metoda buna de a scapa de ganduri rele: petreceti mai mult timp cu copiii.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...