Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Berbec 2011 - Horoscop Zilnic


(21 Martie - 19 Aprilie)


Horoscop Zilnic Berbec – Horoscop Luna Martie

Horoscopul lunii Martie pentru Berbec

Luna martie va fi pentru Berbeci o luna foarte productiva si favorabila in toate privintele. In primele zile ale lunii s-ar putea sa aveti succese in cariera: poate fi vorba de un post nou sau de o crestere a salariului. Este foarte posibil sa castigati la o loterie. Agravarea inevitabila a bolilor cronice in aceasta perioada poate duce la inrautatirea starii de sanatate in data de 4 martie, insa urmatoarea zi va va aduce surprize placute, datorita carora veti uita de aceste probleme.

Ziua de 8 martie va fi destul de agitata, plina de treburi si emotii, petrecuta in cautarea celor mai potrivite cadouri. Dar sarbatoarea in sine va aduce multe bucurii atat reprezentanelor sexului frumos cat si cavalerilor lor. De obicei, sarbatorile duc la saracirea bugetului familial. De aceasta data, va puteti astepta la venituri financiare chiar in ziua urmatoare, 9 martie. Conform astrelor, ziua de 10 martie este cea mai norocoasa zi din aceasta luna.

Sa nu va treaca prin cap sa petreceti in singuratate sfarsitul saptamanii, zilele de 12 si 13 martie. Sunt zile deosebit de favorabile pentru comunicare. Daca veti hotara sa mergeti intr-o calatorie, cu siguranta veti face cunostinta cu persoane interesante si va veti intoarce cu impresii placute. Odihna poate fi urmata de amplificarea problemelor familiale in data de 14 martie, dar le veti rezolva cu usurinta si veti readuce armonia in casa. Este foarte placut sa te simti invingator. Berbecii vor avea aceasta sansa in data de 16 martie: succesul in competitii, arta sau dragoste va este asigurat. Este indicat sa petreceti in singuratate atat ziua de sambata, 19 martie, cat si ziua urmatoare. Ocupati-va de treburile casnice.

Ultima decada a lunii martie este o perioada destul de buna pentru Berbeci. Va puteti astepta la succese in comert in data de 22 martie. In 23 martie in viata voastra poate aparea o persoana foarte influenta – in aceasta zi soarta va poate zambi – nu va ratati sansa! In prognoza astrologica pentru Berbeci, ziua de 24 martie este ziua schimbarilor. Cel mai bine ar fi sa va schimbati locul – orice calatorie va fi reusita. Modificarile bruste ale starii emotionale sunt un lucru obisnuit la inceputul primaverii. Ati stat mult pe culmile succesului si la sfarsitul lunii, in perioada cuprinsa intre 26 si 28 martie, va avea loc caderea inevitabila. Dar primavara va va ridica moralul, veti recapata statutul de invingator, optimist si favorit comun in data de 29 martie.


Horoscop Zilnic Martie 2011

Horoscop Zilnic Berbec Explicatii semne tabel


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...