Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Berbec 2011 - Horoscop Zilnic


(21 Martie - 19 Aprilie)


Horoscop Zilnic Berbec – Horoscop Luna Iunie

Horoscopul lunii Iunie pentru Berbec

Prima zi de vara este potrivita pentru stabilirea unor relatii bune cu colegii. Intuitia va va ajuta sa rezolvati cu usurinta problemele aparute la locul de munca. Noaptea, in data de 2 iunie, va avea loc eclipsa de soare, asa ca nu merita sa planificati nimic important pentru zilele urmatoare.

Prima saptamana a lunii iunie va fi destul de linistita. In data de 3 iunie, va veti bucura de circumstante favorabile. Va veti descurca cu toate, fie ca va fi vorba de cumparaturi, fie ca veti face unele reparatii in casa sau veti rezolva unele probleme familiale mai vechi. In data de 6 iunie, va asteapta intalniri romantice, declaratii de dragoste si o dispozitie foarte buna. Este o zi favorabila si pentru o petrecere cu prietenii. Daca in urmatoarea zi situatia financiara va lasa de dorit, e numai vina voastra. Capacitatea de a planifica cheltuielile nu este punctul forte al Berbecilor. Totusi, este indicat sa va mentineti moralul ridicat, deoarece cu siguranta veti avea nevoie de acesta la sfarsitul saptamanii. Vineri, in data de 10 iunie, pot aparea probleme la locul de munca.

Daca v-ati pregatit sa mergeti la mare, intr-o statiune sau intr-o calatorie, cel mai bine ar fi sa porniti la drum in data de 11 iunie. In aceasta zi, va asteapta cunostinte noi si vesti placute. Iar cu finantele pot aparea probleme. Ziua de 15 iunie va fi o zi complicata pentru Berbeci. S-ar putea sa va inselati, sa nu va fie frica de adevar – acesta va va scapa de multe dezamagiri, si stati cat mai departe de partea carosabila.

Situatia financiara a nativilor din zodia Berbec ar trebui sa se stabilizeze in data de 17 iunie si va ramane stabila pana la sfarsitul lunii. Puteti face achizitiile necesare, de data aceasta nu exista riscul de a ramane iarasi fara bani. Zilele de weekend, 18 si 19 iunie, sunt favorabile pentru comunicare. In aceste zile veti fi in centrul atentiei si veti reusi sa atrageti persoanele de sex opus. O calatorie in afara orasului va fi reusita. Luni, in data de 20 iunie, incercati sa fiti cat se poate de retinuti in comunicarea cu parintii, copiii, partenerii de viata. Amabilitatea si intelepciunea va vor ajuta sa evitati conflictele in familie, veti reusi sa pastrati linistea in casa. In data de 21 iunie, pot avea loc evenimente placute care va vor imbunatati semnificativ viata.

In data de 23 iunie, riscati sa nimeriti intr-o situatie complicata la serviciu. Mai mult, pozitia voastra va fi respinsa de majoritatea colegilor. Aveti rabdare si veti fi rasplatiti pe deplin. Perioada cuprinsa intre 25 si 30 iunie va fi foarte favorabila. Va veti bucura de armonie in toate sferele vietii. In weekend, in zilele de 25 si 26 iunie veti fi foarte activi si energici. Iar daca va trebui sa mergeti intr-o calatorie in interes de afaceri in data de 30 iunie, puteti fi siguri ca totul va merge excelent.


Horoscop Zilnic Iunie 2011

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Berbec Iunie 2 3Horoscop Zilnic Berbec Iunie 4 5
6Horoscop Zilnic Berbec Iunie 7Horoscop Zilnic Berbec Iunie 8 9 10Horoscop Zilnic Berbec Iunie 11Horoscop Zilnic Berbec Iunie 12
13Horoscop Zilnic Berbec Iunie 14 15Horoscop Zilnic Berbec Iunie 16 17Horoscop Zilnic Berbec Iunie 18Horoscop Zilnic Berbec Iunie 19Horoscop Zilnic Berbec Iunie
20Horoscop Zilnic Berbec Iunie 21Horoscop Zilnic Berbec Iunie 22 23Horoscop Zilnic Berbec Iunie 24Horoscop Zilnic Berbec Iunie 25Horoscop Zilnic Berbec Iunie 26Horoscop Zilnic Berbec Iunie
27Horoscop Zilnic Berbec Iunie 28 29 30Horoscop Zilnic Berbec Iunie

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasaCalculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...