Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Berbec 2011 - Horoscop Zilnic


(21 Martie - 19 Aprilie)


Horoscop Zilnic Berbec – Horoscop Luna Februarie

Horoscopul lunii Februarie pentru Berbec

In acest an, luna februarie este luna actiunii pentru Berbeci. Puteti obtine multe daca nu va veti lenevi si nu va veti teme de schimbari. Deosebit de favorabila pentru orice inceputuri noi va fi prima saptamana a lunii. Ziua de 3 februarie se anunta a fi buna pentru remedierea conflictelor si incheierea unor afaceri profitabile. Zana buna din povesti, sub forma unei persoane foarte influente, o sa va rezolve problemele in data de 4 februarie.

Incepand cu 7 februarie si pana la sfarsitul lunii, sirul de evenimente, treburi si intalniri va necesita mobilizarea tuturor fortelor si a capacitatilor. Aici se va opri norocul orb. Va trebui sa depuneti mult efort pentru a va descurca. In ziua de 7 februarie Berbecii trebuie sa se abtina de la orice pas important, si sa incerce sa nu atraga atentia superiorilor. Iar in 10 februarie, nativii acestui semn zodiacal ar putea face niste achizitii reusite. In data de 11 februarie pot aparea neplaceri si neintelegeri, iar in 12 si 13 februarie va puteti relaxa. Cunostinte noi, comunicarea cu persoane placute si drumuri in afara localitatii va vor umple de energie.

In ziua de 16 februarie poate avea loc o intalnire de destin, pentru unii dintre Berbeci totul se va sfarsi doar cu o aventura, iar pentru altii cu o nunta. Prudenta si iarasi prudenta – este deviza zilei 18 februarie, vineri. In ziua de luna plina puteti nimeri in situatii neobisnuite, in care faptele eroice nu vor fi binevenite. Veti mai avea ocazia sa aratati ca puteti face multe. Circumstantele vor cere de la Berbeci retinere maxima, un lucru destul de complicat pentru acesti nativi temperamentali.

Prea multe emotii pot cauza neplaceri Berbecilor in data de 20 februarie. Pot aparea situatii conflictuale, incercati sa ganditi cat mai rational si sa va determinati corect rolul. Nu e cazul sa fiti incapatinati, daca vreti sa evitati pierderi. In ziua de 21 februarie realizarile Berbecilor la locul de munca, vor fi puse sub semnul intrebarii. Nu incercati sa gasiti limbaj comun cu superiorii, temperati-va ambitiile pana la venirea unor vremuri mai bune. Chiar a doua zi, in data de 22 februarie, situatia se va imbunatati semnificativ. Pe plan financiar putem vorbi de un venit semnificativ sau de incheierea unei afaceri profitabile. Emotiile pozitive vor inviora Berbecii in data de 25 februarie: este o zi buna pentru calatorii, dobandirea unor cunostinte noi. De asemenea, in aceasta zi puteti rezolva chestiunile amanate la institutiile de stat. Veti avea noroc in toate aspectele ale vietii.


Horoscop Zilnic Februarie 2011

Horoscop Zilnic Berbec Explicatii semne tabel


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...