Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Berbec 2011 - Horoscop Zilnic


(21 Martie - 19 Aprilie)


Horoscop Zilnic Berbec – Horoscop Luna Decembrie

Horoscopul lunii Decembrie pentru Berbec

In acest an, luna decembrie va fi o perioada destul de linistita pentru nativii din zodia Berbec, mai tensionant va fi doar inceputul lunii. Este indicat sa amanati calatoriile planificate pentru data de 2 decembrie, iar in data de 4 fiti atenti in comunicarea cu cei din jur.

In decembrie, asteptam cu nerabdare sarbatoarea cea mare – Anul Nou. Va puteti apuca de cumparat cadouri in data de 7 decembrie. 10 decembrie este ziua eclipsei: evitati graba, fiti atenti pe drum. Ziua de 11 decembrie, duminica, va va ridica semnificativ moralul daca veti fi pregatiti sa primiti orice dar din partea sortii. Poate fi vorba de o intalnire neasteptata, ajutor pe care nu ati contat, o petrecere neprevazuta foarte vesela. Tineti minte, este o zi deosebita.

Luni, in data de 12 decembrie, Berbecii vor fi foarte activi in plan profesional. Ziua este favorabila pentru inceputul unui curs de tratament sau profilactica, un lucru foarte actual in aceasta perioada. In data de 13 decembrie, pot aparea neintelegeri in familie. Exista riscul sa va inrautatiti mult relatiile cu parintii sau partenerul de viata. In aceasta situatie, faptul ca sunteti si foarte suparaciosi va agrava totul.

In data de 14 decembrie, veti avea noroc in plan sentimental, orice intalnire sau cunostinta va va binedispune si veti avea ocazia sa va exprimati activ. Urmatoarea zi s-ar putea sa va puna pe drumul oportunitatilor necunoscute. Berbecii, lipsiti de iluzii romantice, s-ar putea pur si simplu sa mearga in deplasare si sa cunoasca persoane utile.

In data de 18 decembrie, veti fi nevoiti sa va confruntati cu neintelegere din partea celor mai apropiate persoane. Poate ca numeroasele succese v-au ametit si nu v-a mai interesat parerea prietenilor? De data aceasta, va va fi greu sa convingeti lumea ca aveti dreptate. Daca cearta va avea totusi loc, incercati sa intelegeti pozitia partii opuse si gasiti o cale demna de a va impaca.

Ultima decada a lunii decembrie va fi o perioada agitata, va veti pregati pentru sarbatori. Pana la sfarsitul anului, nu este indicat sa mergeti in calatorii lungi, mai ales in 23 si 30 decembrie. Dar nu va intristati, fortuna va va zambi in data de 29 decembrie. In aceasta zi, apar oportunitati formidabile: pe langa faptul ca asezarea astrelor va fi foarte favorabila, veti fi sustinuti si de persoane influente, nu va ratati sansa. In data de 31 decembrie, in toiul petrecerii, nu uitati de prudenta in utilizarea electrocasnicelor si aveti grija cu focul deschis. Artificiile pot deveni cu usurinta cauza unui incendiu.


Horoscop Zilnic Decembrie 2011

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Berbec Decembrie 2Horoscop Zilnic Berbec Decembrie 3Horoscop Zilnic Berbec Decembrie 4Horoscop Zilnic Berbec Decembrie
5 6 7Horoscop Zilnic Berbec Decembrie 8 9 10Horoscop Zilnic Berbec Decembrie 11Horoscop Zilnic Berbec Decembrie
12Horoscop Zilnic Berbec Decembrie 13Horoscop Zilnic Berbec Decembrie 14Horoscop Zilnic Berbec Decembrie 15Horoscop Zilnic Berbec Decembrie 16 17 18Horoscop Zilnic Berbec Decembrie
19 20Horoscop Zilnic Berbec Decembrie 21Horoscop Zilnic Berbec Decembrie 22 23Horoscop Zilnic Berbec Decembrie 24Horoscop Zilnic Berbec Decembrie 25
26 27Horoscop Zilnic Berbec Decembrie 28 29Horoscop Zilnic Berbec Decembrie 30Horoscop Zilnic Berbec Decembrie 31Horoscop Zilnic Berbec Decembrie

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: