Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Berbec 2016


(21 Martie - 19 Aprilie)


Horoscop 2016 Berbec

Horoscop 2016 Berbec. Previziuni generale

De indata ce vor intra in anul 2016, nativii din zodia Berbec vor incepe sa-si arate abilitatile de lideri si mai activ, decat inainte. Veti dori nu numai sa creati in jurul vostru o echipa puternica din rude, colegi si prieteni, dar sa va si apucati sa transformati lumea din jur cu acesti oameni. Totusi, stapana anului 2016, Maimuta de Foc, va va convinge, in scurt timp, ca urmatoarele douasprezece luni merita dedicate numai propriei persoane si atat, pentru ca altruismul nu intra in lista calitatilor sale.

Barbatii din zodia Berbec isi vor da seama mai repede decat altii, ca in anul 2016 se pot realiza o multime de lucruri, daca timpul si energia nu vor fi pierdute in zadar. Cu capul ridicat si plini de mandrie, va veti indrepta “coarnele” impotriva concurentilor atat pe plan personal, cat si pe cel profesional. Feriti-va, cei care va veti opune Berbecului! Femeile din zodia Berbec, de asemenea, vor lupta, dar nu cu lumea exterioara, ci cu propriile defecte. In anul 2016, veti avea o atitudine foarte (putem spune chiar – prea) critica fata de aspectul vostru fizic si, in consecinta, veti decide sa scapati de tot ce va impiedica sa va simtiti uimitor de frumoase.

Horoscop Berbec 2016: Dragoste

In anul Maimutei de Foc, potentialul vital inepuizabil al Berbecilor se va manifesta, in mod plenar, in viata personala. Daca continuati sa va cautati jumatatea, in anul 2016, incercati sa va reduceti “censul electoral”. In urmatoarele 12 luni, soarta va va trimite mai multe persoane potrivite, voi insa riscati sa ratati dragostea vietii voastre (numai din motiv ca la fiecare candidat veti cauta cu staruinta neajunsuri si defecte). Daca ati reusit deja sa intemeiati o familie, in anul 2016, evitati sa va stricati relatia cu partenerul de viata prin scandaluri nefondate. Pentru ce sa va tot stresati cu reprosuri persoana iubita? De indata ce veti incerca sa intelegeti si sa iertati faptele nu intotdeauna corecte si logice ale jumatatii voastre, viata familiala va deveni mult mai armonioasa.

Horoscop 2016 Berbec: Cariera, afaceri si bani

Domeniul financiar, dragi Berbeci, va necesita in anul 2016 o abordare serioasa si pertinenta! Va trebui sa dati dovada de ratiune si de abilitatile unor oameni de afaceri cu experienta. Maimuta de Foc va va scoate deseori in cale tentatia de a cheltui deodata toti banii, pe care i-ati strans timp de ani de zile. Sa n-o faceti! Banii nu suporta sa fie tratati cu iresponsabilitate, asadar, puneti lacat pe portofel, renuntati la cheltuieli inutile si respectati-va in continuare politica “e mai bine sa pui deoparte, decat sa cheltui pe prostii”. Veti avea suficient timp sa va risipiti banii, pentru ca pe parcursul intregului an, Maimuta de Foc va va conduce de manuta spre succes.

Invatand din spiritul antreprenorial si iscusinta guvernatoarei anului 2016, in urmatoarele 12 luni, Berbecii vor reusi sa se apropie semnificativ de viitorul stralucit pe plan profesional. Daca va doriti de mult sa ocupati un post de conducere, in anul 2016, acest vis va prinde contur (desigur, cu conditia sa luati masuri active, nu doar sa va imaginati in postura de sef). Dragi Berbeci, sa nu va fie frica de experimente indraznete in cariera! Daca, din anumite motive, nu sunteti multumiti de functia actuala sau daca sunteti constienti ca aceasta nu va ofera posibilitati de avansare, nimic nu va impiedica sa parasiti acest job nasol. Faceti acest pas anume acum, cat timp la conducere este Maimuta (entuziasmul si curajul ei sunt suficiente pentru a risca si a castiga).

Horoscop Berbec 2016: Sanatate

Anul 2016 va va oferi o multime de posibilitati de reusita, dar va trebui sa investiti mult timp si efort in acest scop, fapt care, cu siguranta, nu va avea un impact pozitiv asupra starii de sanatate. Pentru a va mentine in forma in anul Maimutei de Foc, oferiti-va sansa de a va odihni foarte bine (o vacanta petrecuta la mare se va descurca excelent cu aceasta sarcina).Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...