Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Berbec 2015


(21 Martie - 19 Aprilie)


Horoscop 2015 Berbec

Horoscop 2015 Berbec. Previziuni generale

Pentru a avea succes in anul 2015, Berbecii ar trebui sa-si schimbe tactica obisnuita. In anul Caprei de Lemn, directitatea caracteristica a acestui semn zodiacal poate duce la conflicte, asadar, in anul 2015, nativii din zodia Berbec vor reusi sa-si faca prieteni noi si sa-i pastreze pe cei vechi doar daca vor invata arta diplomatiei. In general, Berbecii vor realiza mult mai multe cu complimente, decat cu critici.

O alta particularitate a horoscopului 2015 pentru zodia Berbec este faptul ca ideile si planurile lui se pot lovi de indiferenta celor din jur: in anul Caprei de Lemn, oamenii vor fi preocupati de propriile lor griji. Fara sustinere din exterior, realizarea unor planuri va deveni imposibila, asadar, in anul 2015, Berbecii trebuie sa se concentreze doar asupra proiectelor, pe care le pot controla singuri.

Dupa ce vor invata sa respecte sentimentele altora si sa se bazeze pe propria persoana, Berbecii vor putea profita pe deplin de oportunitatile anului. In anul 2015, reprezentantii acestei zodii vor dispune de foarte multa energie, mai mult decat suficienta pentru realizarea celor mai indraznete idei.

Horoscop 2015 Berbec: Dragoste

In ceea ce priveste dragostea, 2015 promite sa fie un an controversat. Berbecii s-ar putea sa constate cu surprindere ca tehnicile, care le-au adus pana in prezent succes pe plan amoros, dintr-o data nu mai functioneaza! Manifestarea activa a initiativei si directitatea Berbecilor ii pot speria pe reprezentantii sexului opus, asadar, pentru a avea succes, ei pur si simplu trebuie sa-si schimbe stilul.

Astrele avertizeaza ca in anul 2015 incercarile Berbecilor de a-si critica partenerul, de a-l controla sau de a-l presa, vor fi retezate din fasa, riscand sa duca la conflicte si esecuri in dragoste. In schimb, daca vor actiona cu delicatete, Berbecii vor reusi sa cucereasca pe oricine.

Un alt sfat, pe care astrele il dau Berbecilor in ceea ce priveste dragostea, este sa vorbeasca mai putin si sa faca mai multe. In anul 2015, promisiunile si cuvintele frumoase nu vor impresiona pe nimeni, in schimb, persoana iubita a Berbecului ii va aprecia pe deplin grija si sustinerea.

Horoscop 2015 Berbec: Cariera, afaceri si bani

Pentru a-si atinge obiectivele propuse, in anul 2015 Berbecii va trebui sa actioneze cu prudenta. Cel mai important este sa nu-si faca dusmani pe plan profesional. Nu este o sarcina usoara: in anul Caprei de Lemn, directitatea excesiva a Berbecilor poate juca rolul unui chibrit intr-un vas cu benzina, provocand un incendiu de conflicte si suparari. Asadar, daca nativii din aceasta zodie nu vor invata sa fie diplomati, nu se va intampla nimic bun. Astrele avertizeaza ca Berbecii pot starni nemultumirea colegilor si superiorilor, si este putin probabil ca acest lucru sa contribuie la avansarea lor in cariera.

In schimb, daca nativii din aceasta zodie vor invata sa-si tina criticile pentru ei, anul 2015 le va oferi o multime de oportunitati interesante! Berbecii se vor bucura de succes in proiecte individuale si in domenii, in care totul depinde numai de ei: in afaceri de mica amploare, arta, studii, stiinta. Planurile profesionale ale Berbecilor si proiectele mai mari, care implica un mare numar de oameni, ar trebui amanate pentru anul viitor.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...