Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Berbec 2014


(21 Martie - 19 Aprilie)


Horoscop 2014 Berbec

Horoscop 2014 Berbec. Previziuni generale

In anul 2014, Berbecii vor uita ca exista cuvantul “nu”: nici prietenii, nici dusmanii, nici soarta insasi nu vor indrazni sa-i refuze pe reprezentantii acestui semn zodiacal. In urmatoarele 12 luni, Calul ii va ocroti pe cei capabili sa razbata orice obstacol, sa bata la usi inchise si sa foloseasca toate mijloacele necesare pentru a-si atinge scopul. Fiind dotati de la natura cu aceste calitati, Berbecii vor intra in randul favoritilor din cursa vietii. Nici intrigile dusmanilor, nici circumstantele nefavorabile nu vor reusi sa-i opreasca sau sa-i incetineasca. Cand o usa i se inchide in fata, Berbecul nu cauta o alta intrare si nu-si schimba planurile, ci pur si simplu sparge obstacolul aparut cu fruntea, daramand totodata o jumatate de perete. Pentru a nu va pierde in varietatea de dorinte, elaborati in ianuarie un plan detaliat pentru tot anul 2014, iar dupa aceea, in fiecare luna, subliniati ce ati realizat si ce mai ramane de facut pentru atingerea obiectivelor stabilite.

Horoscop 2014 Berbec: Dragoste si familie

Vartejul de emotii si evenimente va aduce culori intense in viata personala a nativilor din zodia Berbec. Astrele promit ca in anul Calului veti intalni persoana, langa care veti simti ca vi se taie respiratia de fericire. Nu puneti nici un fel de restrictii sentimentelor, respirati adanc si inconjurati-va partenerul cu dragoste si afectiune – aceasta perioada poate schimba multe in relatia voastra. Deosebit de bogate in intalniri importante vor fi lunile martie si aprilie, cand odata cu natura se vor trezi din hibernare si sufletele noastre. In aceste luni, incercati sa petreceti cat mai putin timp intre patru pereti, iesiti mai des in societate, comunicati cu persoane interesante. Dragostea adevarata rareori este livrata la domiciliu, trebuie sa ne construim fericirea singuri. In urmatoarele 12 luni, Berbecii nu-si vor pierde determinarea si perseverenta, asadar lunile agust si septembrie ne vor bucura cu o abundenta de nunti vesele. Putini reprezentanti din aceasta zodie vor marina mult timp persoana iubita cu o relatie fara obligatii. In anul 2014, Berbecul clasic isi va clarifica rapid sentimentele, isi va lua in spate partenerul si se va repezi spre starea civila pentru a-si legaliza drepturile asupra lui.

In ultimele 2 luni de toamna, va veti demonstra pe deplin incapatanarea si fermitatea. In aceasta perioada, in casa Berbecilor dictatura capului de familie se va consolida si regimul se va inaspri. Orice pas in dreapta sau in stanga va fi catalogat drept revolta si va atrage dupa sine o pedeapsa aspra. Nu e de mirare faptul ca in lunile octombrie si noiembrie, cuplurile vor petrece o mare parte din timp tragand de plapuma familiei, fiecare in directia lui. Berbecul mai degraba se va tunde chel si va iesi afara gol, decat sa admita ca a gresit si sa cedeze partenerului. Membrilor familiei nu le va ramane decat sa accepte aceasta situatie si sa adopte o atitudine indulgenta fata de caracterul complex al acestui semn zodiacal. Consolarea va fi insa faptul ca Berbecul este un partener loial, in care poti avea deplina incredere si in spatele caruia te poti ascunde de orice pericol.

Horoscop 2014 Berbec: Cariera si bani

In anul 2014, mecanismul motivational intern al nativilor din zodia Berbec va avea un singur buton “Bani”. Nu va vor interesa promisiunile angajatorului sau team building-urile, nu va veti lasa sedusi nici de titlul “Angajatul Lunii”. Daca salariul se va ridica la inaltimea asteptarilor voastre, veti lucra cu entuziasm si daruire. Berbecii, de al caror salariu rad si cersetorii din metrou, nu-si vor pierde timpul cu plangeri inutile si vor parasi angajatorul zgarcit. Sfarsitul verii–inceputul toamnei este o perioada favorabila pentru cautarea unui nou loc de munca, veti avea sanse mari sa obtineti postul dorit.

In anul Calului, Berbecii trebuie sa faca tot posibilul ca setea de bani sa nu le tulbure ratiunea. In goana dupa bunastarea materiala, reprezentantii acestui semn zodiacal sunt gata sa uite de mancare, somn si viata personala. Daca nu va veti opri la timp, la un moment dat pur si simplu veti lesina de epuizare in plina zi de lucru. Nu va transformati in zombi de birou si amintiti-va constant ca in viata exista lucruri mai importante decat rapoartele semestriale si realizarea planului de vanzari. La vara luati-va concediu si plecati din localitatea natala (pe o insula tropicala, la casa de vacanta), uitand acasa telefonul mobil, tableta si laptop-ul. In afara mediului familiar, va veti putea evalua problemele dintr-o alta perspectiva si, in cele din urma, veti gasi o solutie inedita pentru rezolvarea lor. Tineti minte ca in 2014, calea spre succes inseamna munca cinstita, ambitie, perseverenta si incredere in sine. Daca veti trai dupa aceste principii si nu veti calca stramb in fata Calului, in data de 31 decembrie veti fi si in puf, si calare pe situatie.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...