Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Berbec 2012


(21 Martie - 19 Aprilie)


Horoscop 2012 Berbec

Horoscop 2012 Berbec Sanatate

Sanatate. Starea de sanatate nu va pune probleme nativilor din Berbec in anul Dragonului de Apa. Mai ales daca au reusit sa scape de vicii in anul precedent. Gripa si racelile tipice pentru a doua jumatate a iernii si inceputul primaverii ii vor ocoli. O perioada potrivita pentru inceperea unui curs de tratament, in cazul Berbecilor care sufera de boli cronice, este vara. Acum puteti folosi cu curaj si metodele noi.


Horoscop 2012 Berbec Cariera

Cariera. Prognoza astrologica pentru anul 2012 promite Berbecilor un salt in cariera. Totusi, nu va asteptati la avansari in plan profesional, stand cu mainile in san. Munca si disciplina – iata care sunt cei mai buni aliati ai Berbecilor in anul 2012. Nu neglijati noi cunostinte in afaceri, care sunt foarte posibile mai ales in prima jumatate a anului. Dar nu merita nici sa intrerupeti relatia cu partenerii vechi.


Horoscop 2012 Berbec Finante

Finante. In anul Dragonului de Apa, Berbecii trebuie sa evite afacerile si operatiunile dubioase. Exista putine sanse sa aveti succes jucand pe piata valutara. O crestere a veniturilor financiare este posibila in aprilie-mai 2012. In noiembrie si in doua jumatate a lunii decembrie, trebuie sa fiti cat se poate de prudenti in chestiunile financiare.


Horoscop 2012 Berbec Viata Personala

Viata personala. In anul 2012, Berbecii vor fi luati de un val puternic de iubire. Nativii care nu si-au gasit inca jumatatea, se pot astepta la aparitia acesteia in viata lor. Succesul in dragoste va deveni o baza pentru toate celelalte domenii ale vietii.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...