Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Balanta 2011 - Horoscop Zilnic


(23 Septembrie - 22 Octombrie)


Horoscop Zilnic Balanta – Horoscop Luna Noiembrie

Horoscopul lunii Noiembrie pentru Balanta

In primele zile ale lunii noiembrie, comportamentul excentric, avanturismul exagerat si dorinta puternica de a obtine totul deodata va pot juca o festa care va va costa scump. Nu actionati necugetat, nu va lasati condusi de emotii si norocul va reveni in viata voastra. Ziua favorabila de 3 noiembrie va aduce idei proaspete. In aceasta zi, puteti conta pe sustinerea celor din jur acasa, la munca si si in relatiile de prietenie.

Veti simti un nou val de energie sambata, in data de 5 noiembrie. Achizitiile facute in aceasta zi vor fi foarte reusite. Si in urmatoarele zile, veti avea o dispozitie excelenta, veti fi energici si activi in plan profesional. S-ar putea sa va ocupati in sfarsit de treburile pe care le-ati tot amanat in ultimul timp.

In perioada cuprinsa intre 9 si 11 noiembrie, Balantele se vor concentra asupra problemelor financiare. Dar daca ziua de 9 noiembrie este favorabila pentru obtinerea veniturilor, in data de 11 noiemrie va trebui sa fiti foarte atenti cu banii. Este recomandat sa fiti prudenti si in urmatoarea zi. Exista posibilitatea sa primiti informatii false. Orice comunicare in aceasta zi nu va face decat sa va distraga atentia de la lucruri mai importante.

Duminica, in data de 13 noiembrie, veti simti un val de energie care va fi benefic pentru starea voastra de sanatate si va va ajuta sa va descurcati usor cu treburile curente. Iar ziua de 14 noiembrie este acea zi rara, cand dorintele in sfarsit coincid cu posibilitatile. Ajutorul poate veni de unde nu te astepti. Va ramane doar sa ghiciti cui ii datorati faptul ca v-ati apropiat atat de mult de indeplinirea unui vis.

Planificati negocierile pentru data de 18 noiembrie: oamenii de afaceri vor reusi sa incheie contracte profitabile si se vor bucura de venituri semnificative. Este o zi favorabila si pentru calatorii scurte. O zi buna pentru rezolvarea problemelor casnice este sambata, 19 noiembrie. Acordati mai multa atentie copiilor, vizitati-va parintii, iesiti impreuna la o plimbare prin parc. Va veti simti excelent.

In data de 20 noiembrie, fiti extrem de prudenti pe drum. La locul de munca, atmosfera va deveni extrem de tensionanta in data de 21 noiembrie. Ziua de 22 noiembrie este favorabila pentru comunicare si calatorii scurte. Circumstantele fericite vor permite realizarea celor mai indraznete proiecte in data de 23 noiembrie. In aceasta zi, reprezentantii profesiilor creative ar trebui sa se concentreze in totalitate asupra muncii. Rezultatul va intrece toate asteptarile voastre. Oportunitatile de a se exprima vor fi binevenite, iar un moment excelent pentru a transforma o zi obisnuita intr-o sarbatoare va veni in data de 30 noiembrie.


Horoscop Zilnic Noiembrie 2011

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Balanta Noiembrie 2Horoscop Zilnic Balanta Noiembrie 3Horoscop Zilnic Balanta Noiembrie 4Horoscop Zilnic Balanta Noiembrie 5Horoscop Zilnic Balanta Noiembrie 6
7Horoscop Zilnic Balanta Noiembrie 8Horoscop Zilnic Balanta Noiembrie 9Horoscop Zilnic Balanta Noiembrie 10 11Horoscop Zilnic Balanta Noiembrie 12Horoscop Zilnic Balanta Noiembrie 13Horoscop Zilnic Balanta Noiembrie
14Horoscop Zilnic Balanta Noiembrie 15 16Horoscop Zilnic Balanta Noiembrie 17 18Horoscop Zilnic Balanta Noiembrie 19Horoscop Zilnic Balanta Noiembrie 20Horoscop Zilnic Balanta Noiembrie
21Horoscop Zilnic Balanta Noiembrie 22Horoscop Zilnic Balanta Noiembrie 23Horoscop Zilnic Balanta Noiembrie 24 25 26Horoscop Zilnic Balanta Noiembrie 27
28 29Horoscop Zilnic Balanta Noiembrie 30Horoscop Zilnic Balanta Noiembrie

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasaCalculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...