Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Balanta 2011 - Horoscop Zilnic


(23 Septembrie - 22 Octombrie)


Horoscop Zilnic Balanta – Horoscop Luna Martie

Horoscopul lunii Martie pentru Balanta

Luna va incepe cu cumparaturi placute si utile. O cunostinta noua in data de 2 martie va indica faptul ca primavara domneste nu doar in calendar, dar si in sufletul Balantelor. Reprezentantii acestui semn zodiacal vor avea moralul ridicat, se vor simti invingatori si vor dori sa-si demonstreze calitatile celor din jur. Cauza unor schimbari atat de cardinale – o noua pasiune romantica.

In data de 7 martie, este posibil sa va certati cu persoana iubita sau poate aparea un conflict la locul de munca. Dar nu veti sta tristi pentru mult timp. Urmatoarea zi de sarbatoare, 8 martie, va fi petrecuta in sanul familiei. Afacerile va vor merge bine, iar situatia materiala va ramane stabila. In 9 martie va puteti astepta la venituri financiare. In 10 martie, primavara va rasari din nou in sufletele voastre. La sfarsitul saptamanii, in 12 si 13 martie, va fi binevenita odihna activa.

In data de 14 martie, Balantele vor reusi sa stea departe de probleme daca se vor concentra asupra muncii. In urmatoarea zi veti fi plini de energie, veti avea idei grandioase si norocul va va zambi. In 16 martie veti reusi sa-i binedispuneti si pe cei din jur: va asteapta conversatii placute, succes in studii. Persoanele care lucreaza in domenii care necesita creativitate, vor fi lovite de inspiratie.

Este posibil sa simtiti o cadere energetica sambata, in 19 martie: simptomele de oboseala pot fi provocate de o banala raceala de martie. Aveti grija de sanatatea voastra din timp. Primavara este anotimpul dragostei, si nu e de mirare ca viata personala a Balantelor va fi extrem de activa si plina de satisfactii chiar si in zilele obisnuite. O zi buna pentru intalniri romantice este ziua de 21 martie. Si apoi, Balantele vor primi un cadou neasteptat din partea sortii, ca urmare a bunavointei persoanelor care le influenteaza viata. In 22 martie veti reusi sa va supliniti semnificativ bugetul. O apreciere inalta a activitatii voastre profesionale si o posibila avansare in cariera vor fi rezultatul muncii intense si a indeplinirii responsabilitatilor profesionale in data de 23 martie.

Zilele de 24 si 25 martie sunt favorabile pentru adunari, negocieri, discutii privind semnarea unor contracte importante. Calatoriile in interes de serviciu sau cele de divertisment vor fi reusite, intalnirile cu prietenii va vor binedispune. La sfarsitul saptamanii, in 26 si 27 martie, creste riscul aparitiei unor conflicte. Dati dovada de cumpatare, stapanire de sine in comunicarea cu membrii familiei. Rabdarea va va fi rasplatita in ultimele zile ale lunii. Va exista armonie totala la locul de munca, in viata personala si in comunicare.


Horoscop Zilnic Martie 2011

Horoscop Zilnic Balanta Explicatii semne tabel


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...