Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Balanta 2011 - Horoscop Zilnic


(23 Septembrie - 22 Octombrie)


Horoscop Zilnic Balanta – Horoscop Luna Iulie

Horoscopul lunii Iulie pentru Balanta

In data de 1 iulie, Balantele ar trebui sa respecte anumite masuri de siguranta: luna va incepe cu o eclipsa de soare. Nu faceti nimic important in aceasta zi. Planificati-va treburile pentru viitorul apropiat, stabiliti-va obiectivele principale pentru aceasta luna si va veti bucura de o perioada deosebit de favorabila care va dura din 3 pana in 6 iulie si va aduce o multime de emotii pozitive.

Duminica, in data de 3 iulie, reprezentantii zodiei Balanta vor fi deosebit de activi. Seara acestei zile este excelenta pentru distractii in cercul persoanelor apropiate. In data de 4 iulie, va veti bucura de circumstante fericite pentru cariera. S-ar putea sa primiti si un premiu din partea sefului pentru o munca efectuata calitativ. Iar in urmatoarea zi, va puteti astepta la surprize placute, care pot fi interpretate ca daruri ale sortii.

Orice drum facut in 6, 17 sau 26 iulie, va aduce multe bucurii, impresii noi si informatii utile. Iar in 7 iulie trebuie sa va abtineti de la calatorii.

La serviciu nu va veti confrunta cu probleme serioase in aceasta luna. In perioada cuprinsa intre 9 si 11 iulie, orice lucru va merge mult mai bine daca nu-l veti face singuri. Prietenii si partenerii de afaceri va vor sustine ideile si proiectele. In data de 16 iulie, veti dori sa spuneti cuvinte de dragoste celor care va sunt cu adevarat dragi. Nu renuntati la ideile care va vor veni in minte in dimineata acestei zile: acestea pot fi foarte productive. O zi favorabila pentru studii va fi ziua de 17 iulie.

Ziua de luni, 18 iulie, va fi favorabila pentru cariera si viata personala. In data de 20 iulie, va veti bucura de aprecierea superiorilor, puteti da dovada de initiativa, puteti incerca sa rezolvati o problema profesionala printr-o abordare creativa. Iar in data de 21 iulie, va trebui sa va concentrati asupra muncii, nu lasati lumea din jur sa va distraga atentia, mai ales daca aveti de a face cu documente importante.

Duminica, in data de 23 iulie, vi se poate intoarce o datorie mai veche. S-ar putea, de asemenea, sa va intalniti cu o persoana importanta, pe care nu ati vazut-o de mult timp. Faceti o pauza in data de 27 iulie, trebuie sa va reevaluati planurile. Circumstantele arata ca nu aveti cum sa va realizati proiectele. Trebuie sa reveniti cu picioarele pe pamant si sa va ocupati de treburile de rutina. Rezolvarea acestora va poate deschide noi pagini in viata.


Horoscop Zilnic Iulie 2011

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Balanta Iulie 2 3Horoscop Zilnic Balanta Iulie
4Horoscop Zilnic Balanta Iulie 5Horoscop Zilnic Balanta Iulie 6Horoscop Zilnic Balanta Iulie 7Horoscop Zilnic Balanta Iulie 8Horoscop Zilnic Balanta Iulie 9Horoscop Zilnic Balanta Iulie 10
11 12Horoscop Zilnic Balanta Iulie 13Horoscop Zilnic Balanta Iulie 14Horoscop Zilnic Balanta Iulie 15 16Horoscop Zilnic Balanta Iulie 17Horoscop Zilnic Balanta Iulie
18Horoscop Zilnic Balanta Iulie 19 20Horoscop Zilnic Balanta Iulie 21Horoscop Zilnic Balanta Iulie 22Horoscop Zilnic Balanta Iulie 23Horoscop Zilnic Balanta Iulie 24
25 26Horoscop Zilnic Balanta Iulie 27Horoscop Zilnic Balanta Iulie 28Horoscop Zilnic Balanta Iulie 29 30Horoscop Zilnic Balanta Iulie 31Horoscop Zilnic Balanta Iulie

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasaCalculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...