Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania


(23 Septembrie - 22 Octombrie)


Horoscop Zilnic Balanta – Horoscop Luna Februarie

Horoscopul lunii Februarie pentru Balanta

Luna februarie va aduce multe bucurii nativilor din Balanta. Tineti minte: in ultima luna a iernii veti avea mult noroc in afaceri. Prima zi a lunii februarie va aduce senzatia de bunastare generala in casa. Moralul ridicat va va ajuta sa rezolvati multe chestiuni dificile in data de 3 si 4 februarie. Veti avea ocazia sa faceti o munca productiva si sa duceti la bun sfarsit un lucru pe care l-ati amanat odata.

Sambata, in data de 5 februarie, veti avea noroc pe plan sentimental. Aceasta zi ar putea marca inceputul unei relatii serioase. Orice intalnire sau cunostinta o sa va ridice moralul si o sa va ofere posibilitatea sa va exprimati. In data de 7 februarie, zicala “casa mea este fortareata mea” nu va mai parea valabila pentru nativii din Balanta. O sa doriti sa scapati, sa fugiti de problemele acumulate. Nu va lasati dusi de emotii, nu luati decizii importante sub influenta momentului. In urmatoarea zi ar trebui sa incercati sa depasiti dificultatile. Nu va apucati de nimic nou in data de 8 februarie. In schimb, in data de 10 februarie, astrologii prognozeaza Balantelor venituri, afaceri profitabile si posibilitatea unor schimbari spre bine. In aceasta zi puteti redobandi ceva ce parea a fi pierdut pentru totdeauna. Tineti minte ca nu toate achizitiile se masoara cu banii. Ziua de 12 februarie va extinde orizontul activitatii voastre. Data de 13 nu-si va confirma renumele prost, in aceasta zi veti fi foarte activi. Concentrati-va asupra treburilor profesionale sau casnice.

In data de 14 februarie veti fi preocupati mai degraba de emotii si senzatii, decat de anumite lucruri sau evenimente. Exista posibilitatea unor intorsaturi neasteptate in relatii. Este foarte probabil sa retraiti din cauza unor vorbe intelese gresit. In calea voastra vor aparea obstacole neasteptate. Sau poate ca succesele v-au facut sa va pierdeti capul, sa nu mai ganditi rational, si v-ati facut o multime de iluzii. Este timpul sa reveniti la realitate. Ziua de 16 februarie va va aduce bucuria comunicarii si a colaborarii. Cu siguranta nu va veti plictisi in singuratate. Orice proiect nou va fi sustinut, veti avea atat sprijinul colegilor cat si al superiorilor.

In data de 22 februarie, pe langa faptul ca vor primi ceva bani, Balantele vor reusi sa-i si investeasca in lucruri utile: este momentul favorabil sa faceti achizitiile planificate de mult timp.

Ultimele zile ale lunii vor fi destul de agitate. Norocul in afaceri si in calatorii in data de 25 februarie va fi urmat de conflicte si tensiune in urmatoarele zile, in 27 si 28 februarie. Odata cu venirea primaverii, toate vor incepe sa mearga bine din nou.


Horoscop Zilnic Februarie 2011

Horoscop Zilnic Balanta Explicatii semne tabel


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...