Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Balanta 2011 - Horoscop Zilnic


(23 Septembrie - 22 Octombrie)


Horoscop Zilnic Balanta – Horoscop Luna Decembrie

Horoscopul lunii Decembrie pentru Balanta

Luna va incepe destul de bine: vesti placute, succes in activitate, calatorii reusite in interes de afaceri – toate acestea se pot intampla in data de 1 decembrie. In aceasta zi, trebuie sa va bazati in totalitate pe intuitie si veti obtine rezultatele dorite.

In zilele de week-end, 3 si 4 decembrie, pot aparea situatii neprevazute in relatii: conflictul poate parea inevitabil, dar intelepciunea si bunavointa va vor ajuta sa gasiti o alta solutie. Duminica, incercati sa fiti cat se poate de retinuti in comunicarea cu membrii familiei, pentru a nu pune in pericol bunastarea familiala. O intorsatura de situatie, schimbarea circumstantelor inspre bine va asteapta in data de 7 decembrie. In aceasta zi, in viata voastra va reveni o persoana din trecut si va aduce cu ea norocul. Nu este exclus sa fiti premiati, sa primiti bonusuri, majorari de salariu, mosteniri. Este recomandat sa cumparati cadouri pentru sarbatori in aceasta zi.

In data de 11 decembrie, pot avea loc evenimente importante in viata personala. Cei care nu asteapta si nu isi doresc nici un fel de schimbari, vor petrece timpul placut cu persoanele apropiate, mergand la cinema sau in vizita. Reprezentantii zodiei Balanta vor fi irezistibil de fermecatori. Ziua de 12 decembrie, luni, va pregateste surprize placute. Trebuie doar sa evaluati corect situatia si sa nu va temeti de schimbari.

In aceasta luna, ziua de 13 decembrie isi va confirma reputatia de zi proasta. Veti fi bombardati cu critici si amenintari din partea superiorilor. Dar o persoana inteleapta poate gasi iesirea din orice situatie si spre sfarsitul saptamanii, toate problemele vor fi rezolvate, chiar va veti bucura de anumite succese, folosindu-va abilitatile organizatorice si comerciale. Este posibil sa mergeti in deplasari si la prezentari, acestea vor fi reusite. Zilele de 14 si 15 decembrie sunt favorabile pentru achizitionarea cadourilor pentru sarbatori.

O saptamana mai complicata va fi cea cuprinsa intre 18 si 24 decembrie. Veti fi inconjurati de probleme si greutati. Dar nativii din Balanta nu se vor lasa invinsi de obstacole si circumstante nefavorabile. Tineti minte ca este de ajuns sa va schimbati atitudinea fata de ce se intampla in jur si cea mai tensionanta situatie vi se va parea a fi inca o experienta buna in calea spre cunoastere a complexitatii lumii din jur. Amanati operatiunile financiare riscante pentru vremuri mai bune. Fiti deosebit de prudenti in data de 20 si 23 decembrie.

Ziua de 27 decembrie poate deveni o adevarata sarbatoare. In aceasta zi, sentimentele ar putea fi in prim plan. Poate ca va asteapta o aventura amoroasa interesanta sau o seara romantica.


Horoscop Zilnic Decembrie 2011

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 2Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 3Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 4Horoscop Zilnic Balanta Decembrie
5 6 7Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 8 9 10Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 11Horoscop Zilnic Balanta Decembrie
12Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 13Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 14Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 15Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 16 17 18Horoscop Zilnic Balanta Decembrie
19 20Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 21Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 22 23Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 24Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 25
26 27Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 28 29Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 30Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 31Horoscop Zilnic Balanta Decembrie

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: