Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Balanta 2012 - Horoscop Zilnic


(23 Septembrie - 22 Octombrie)


Horoscop Zilnic Balanta – Horoscop Luna Decembrie 2012

Horoscop luna Decembrie pentru Balanta

Problemele casnice si neintelegerile cu persoanele apropiate va vor intrista in data de 1 decembrie. In data de 2 decembrie, veti fi pe val. Succesele in plan profesional va sunt garantate, iar meritele va vor fi apreciate pe deplin. In data de 3 decembrie, va veti confrunta cu dificultati in calatorii lungi. Feriti-va de piedici din partea partenerilor de la mare distanta. Situatia financiara va poate nelinisti in data de 4 decembrie. In data de 5 decembrie, starea de sanatatea se poate inrautati. Fiti foarte prudenti! 6 decembrie este o zi favorabila pentru rezolvarea problemelor casnice si reparatii. Veti reusi sa achizitionati obiectele necesare de uz casnic.

7 decembrie va va bucura cu succes pe plan persoanal. In data de 8 decembrie, nativii din zodia Balanta nu vor reusi sa ajunga la un acord cu partenerii. Va fi greu sa gasiti argumente solide pentru a va sustine punctul de vedere. In data de 10 decembrie, puteti rezolva toate problemele casnice. Atmosfera din casa va fi calda, iar membrii familiei se vor sustine reciproc.

Asteptati-va la castiguri din diverse domenii in data de 14 decembrie. Este un moment bun sa va gestionati banii cu folos. In data de 15 decembrie, pot aparea probleme casnice, conflicte cu persoanele apropiate. In data de 16 decembrie, veti deborda de energie creativa. In aceasta zi, va asteapta intalniri romantice, distractii si petreceri. In data de 18 decembrie, va veti confrunta cu dificultati in calatorii lungi.

In data de 19 decembrie, pot aparea o multime de conflicte. Veti avea impresia ca cei din jur au cerinte prea mari. Va fi greu sa gasiti argumente si sa ajungeti la un acord. 21 decembrie este o zi favorabila pentru comunicare, intalniri, negocieri si telefoane. Comertul va merge excelent.

In data de 22 decembrie, conflictele si certurile cu persoanele apropiate va pot crea disconfort si senzatia ca sunteti inutili in propria casa. Dar toate se vor normaliza in data de 23 decembrie. Este un moment bun pentru achizitionarea obiectelor de uz casnic, orice problema se rezolva cu usurinta. In data de 25 decembrie, starea de sanatate se poate inrautati, exista riscul sa se agraveze afectiunile cronice. In data de 26 decembrie, vor aparea diverse piedici si obstacole. Va veti confrunta cu dificultati in deplasari si calatorii lungi.

Este indicat sa fiti mai atenti in data de 27 decembrie – se pot produce accidente, pot aparea probleme cu transportul. In data de 28 decembrie, pot aparea neintelgeri in relatiile cu partenerii si colegii. 30 decembrie va aduce certuri si conflicte. Cei din jur va vor cere prea multe. Va fi greu sa gasiti argumente si sa ajungeti la un acord. 31 decembrie este o zi favorabila pentru intalniri romantice si declaratii pasionale. De asemenea, va veti petrece timpul excelent in compania prietenilor.


Horoscop Zilnic Decembrie 2012

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 2Horoscop Zilnic Balanta Decembrie
3Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 4Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 5Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 6Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 7Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 8Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 9
10Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 11 12Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 13 14Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 15Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 16Horoscop Zilnic Balanta Decembrie
17 18Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 19Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 20 21Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 22Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 23Horoscop Zilnic Balanta Decembrie
24 25Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 26Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 27Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 28Horoscop Zilnic Balanta Decembrie 29 30Horoscop Zilnic Balanta Decembrie
31Horoscop Zilnic Balanta Decembrie
drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasaCalculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...