Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Balanta 2011 - Horoscop Zilnic


(23 Septembrie - 22 Octombrie)


Horoscop Zilnic Balanta – Horoscop Luna August

Horoscopul lunii August pentru Balanta

In aceasta luna, in viata nativilor din zodia Balanta se vor intampla multe lucruri interesante. In data de 1 august, trebuie sa fiti cu ochii in patru ca sa nu ratati semnele sortii. O vorba sau o intalnire intamplatoare va pot schimba viata spre bine.

Ziua de 5 august poate sa va bucure cu venituri financiare. O calatorie reusita va fi cea facuta in data de 8 august. Persoanele pe care le veti cunoaste in aceasta zi, se vor dovedi a fi foarte utile. Va veti intelege perfect cu oricine.

In data de 10 august trebuie sa fiti prudenti in toate privintele. In data de 11 august, pot aparea neintelegeri in familie. Pentru a evita emotiile negative, scapati de anturajul obisnuit. Petreceti aceste zile citind o carte interesanta, uitati-va la un film, iesiti la iarba verde. Cu cat mai departe va veti afla de aglomeratia zilnica, cu atat mai multe sanse veti avea sa va pastrati echilibrul sufletesc.

Veti reusi sa va demonstrati talentele la locul de munca luni, in data de 15 august. Initiativa si harnicia de care veti da dovada, vor fi remarcate si apreciate de catre superiori. In data de 17 august, este recomandat sa analizati minutios toate evenimentele care se petrec in jur: in consecinta, s-ar putea sa va schimbati semnificativ gandirea. Veti avea succes in cautarea unui loc de munca, daca o veti face in data de 20 august. Este o zi perfecta pentru planificarea viitorului.

Daca nu veti fi retinuti in relatiile cu persoanele apropiate, poate aparea un conflict in familie in data de 21 august. Duminica este o zi buna pentru rezolvarea problemelor familiale. Acordati mai multa atentie copiilor, vizitati-va parintii. Daca doriti sa mergeti la mare sau intr-o statiune, astrele recomanda sa porniti la drum in data de 23 august. Veti calatori in confort, cunostintele noi va vor oferi perspective tentante, iar impresiile vor fi de neuitat.

Obstacolele pot aparea in data de 25 august. Aveti incredere, este mai bine sa asteptati sa treaca perioada nefasta. O atitudine optimista, ambitii de lider si dorinta de a face o multime de lucruri ii vor caracteriza pe nativii din aceasta zodie in data de 27 august. In data de 29, puteti incheia intelegeri profitabile, operatiunile financiare vor fi reusite. Tot in aceasta zi, veti vorbi cu o cunostinta mai veche pe care nu ati vazut-o de mult timp, s-ar putea sa gasiti un lucru pierdut sau sa va impacati cu o persoana cu care v-ati certat cu ceva timp in urma.


Horoscop Zilnic August 2011

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Balanta August 2Horoscop Zilnic Balanta August 3 4Horoscop Zilnic Balanta August 5Horoscop Zilnic Balanta August 6Horoscop Zilnic Balanta August 7Horoscop Zilnic Balanta August
8Horoscop Zilnic Balanta August 9 10Horoscop Zilnic Balanta August 11Horoscop Zilnic Balanta August 12 13Horoscop Zilnic Balanta August 14
15Horoscop Zilnic Balanta August 16 17Horoscop Zilnic Balanta August 18 19Horoscop Zilnic Balanta August 20Horoscop Zilnic Balanta August 21Horoscop Zilnic Balanta August
22Horoscop Zilnic Balanta August 23Horoscop Zilnic Balanta August 24 25Horoscop Zilnic Balanta August 26 27Horoscop Zilnic Balanta August 28
29Horoscop Zilnic Balanta August 30Horoscop Zilnic Balanta August 31Horoscop Zilnic Balanta August

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasaCalculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...