Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Balanta 2016


(23 Septembrie - 22 Octombrie)


Horoscop 2016 Balanta

Horoscop 2016 Balanta. Previziuni generale

In anul 2016, nativii din zodia Balanta vor adopta rolul de observatori pasivi ai evenimentelor din jur. De la bun inceput, n-o sa va placa caracterul nestatornic al Maimutei de Foc. Dupa ce guvernatoarea anului va va da de cateva ori planurile peste cap, veti hotara sa renuntati la initiative. In loc sa va ocupati activ de viata voastra, veti alege sa va concentrati asupra ceea ce se intampla in adancurile lumii voastre interioare. In anul 2016, veti manifesta interes pentru literatura mistica si psihologica. Rudele si prietenii s-ar putea sa nu va sustina in incercarile voastre de a patrunde in adancurile necunoscutului (prin urmare, pentru cei din jur veti fi “oaia neagra”). Dar nici asta nu e un motiv sa renuntati la ceea ce va place, dragi Balante! Intr-adevar, ar fi bine sa petreceti acest an in liniste, studiind cu atentie si minutiozitate tot ceea ce va pune semne de intrebare.

In anul Maimutei de Foc, barbatii din zodia Balanta vor avea cerinte foarte ridicate atat de la propria persoana, cat si de la cei din jur. Mai intai de toate, va va indispune propria imagine in oglinda. Va veti intreba “Ce s-a intamplat cu mine?” si va veti grabi sa inlaturati toate defectele si neajunsurile depistate. Femeile din zodia Balanta, de asemenea, se vor apuca in 2016 de autoperfectionare, dar in primul rand vor face schimbari in interior. In anul Maimutei, veti alege in calitate de “guru” actrita preferata, cu care veti dori sa semanati cat mai mult din punct de vedere moral. Aceasta ocupatie va consuma multa energie, iar cei din jur s-ar putea nici sa nu observe rezultatul.

Horoscop Balanta 2016: Dragoste

Anul 2016 nu va aduce nativilor din zodia Balanta schimbari semnificative pe plan sentimental. Daca sunteti singuri, in anul Maimutei de Foc aveti putine sanse sa va gasiti jumatatea. Veti intalni multi oameni interesanti, dar nici unul dintre ei nu se va apropia de idealul vostru. Balantele casatorite risca sa devina plictisitoare in anul 2016. Faceti tot posibilul pentru a evita monotonia in relatia cu partenerul de viata, iesiti mai des impreuna, vizitati-va prietenii, plecati in calatorie, daca se iveste ocazia. In caz contrar, in viata voastra se pot produce schimbari nu tocmai placute. Incercati sa preveniti aparitia problemelor in relatie din cauza inertiei voastre.

Horoscop 2016 Balanta: Cariera, afaceri si bani

In anul 2016, Balantele nu se vor confrunta cu probleme serioase de natura financiara. Veti hotara sa nu schimbati nimic in plan profesional si, dupa cum se va vedea, va fi o decizie corecta. N-are nimic daca in anul Maimutei veti ignora cateva oportunitati de a va creste bugetul, important este ca astfel veti reusi sa va mentineti linistea morala.

Succesele in cariera nu vor fi prioritare pentru nativii din zodia Balanta in anul 2016. In timp ce va veti afla la serviciu, va veti dori un singur lucru – sa ajungeti cat mai repede acasa si sa va practicati hobby-ul preferat. Aceasta atitudine pasiva nu va trece neobservata de superiori. Ratingul vostru profesional va scadea dramatic daca veti refuza sa realizati un proiect complicat sau sa purtati negocieri importante. Mai pe scurt, trebuie sa fiti foarte prudenti la serviciu (bineinteles, daca va e draga functia detinuta).

Horoscop Balanta 2016: Sanatate

Sanatatea nu va va pune probleme in anul 2016. Chiar daca sufertiti de vreo afectiune cronica, in anul Maimutei e putin probabil ca situatia sa se agraveze. Totodata, nu uitati ca sanatatea nu este ceva ce poate fi neglijat. Aveti grija de voi si efectuati regulat proceduri de calire.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...