Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Balanta 2015


(23 Septembrie - 22 Octombrie)


Horoscop 2015 Balanta

Horoscop 2015 Balanta. Previziuni generale

In anul 2015, nativii din zodia Balanta vor adopta o atitudine filosofica. Numarul de planuri din mintea lor risca sa intreaca orice limita! Cel mai interesant este faptul ca proiectele acestui semn zodiacal vor fi promitatoare, dar cu cat mai mult vor sta Balantele sa-si analizeze ideile, cu atat mai multe indoieli se vor strecura in sufletul lor. Nu-i de mirare faptul ca majoritatea ideilor nu vor puse in aplicare.

Pentru a avea succes in anul 2015, Balantele va trebui sa dea dovada de determinare si incredere in sine, distrugand orice dubiu. In unele cazuri, astrele le recomanda sa actioneze, fara sa stea pe ganduri!

Un alt model de comportament, care poate aduce succes Balantelor in anul 2015, poate fi munca cu un partener, care isi va asuma rolul de sef si sarcina grea de a lua decizii. Este un paradox, dar in anul 2015, Balantele vor reusi sa realizeze mai multe in calitate de „Nr. 2”, decat individual. In orice caz, Balantele ar trebui sa se autodepaseasca – va trebui sa dea dovada de determinare nu numai in afaceri, dar si in dragoste, domeniu, in care, dupa cum se stie, trebuie sa stii nu numai sa visezi, dar sa si actionezi.

Horoscop 2015 Balanta: Dragoste

In anul 2015, astrele ii sfatuiesc pe reprezentantii zodiei Balanta sa-si gaseasca un partener, care va lua decizii in locul lor! Nativii, care au deja un partener de viata cu calitati de lider, sunt norocosi: acest an le va aduce armonie si fericire in viata personala.

Asa s-a intamplat ca problema principala a Balantelor in 2015 sa fie incapacitatea de a lua decizii rapid. Din aceasta cauza, reprezentantii acestui semn zodiacal risca sa piarda o multime de oportunitati, inclusiv in dragoste. Totodata, daca vor avea langa ele o persoana capabila sa le impinga spre actiune, Balantele se vor simti excelent si vor arata in anul 2015 tot potentialul bogat, de care dispun.

Mai rau va fi daca persoana aleasa de Balanta nu se va grabi sa preia initiativa: o astfel de relatie s-ar putea termina inainte sa inceapa. Pentru a avea parte de ceva mai mult decat un flirt usor, in anul Caprei de Lemn, Balantele va trebui sa gandeasca mai putin si sa faca mai multe.

Horoscop 2015 Balanta: Cariera, afaceri si bani

In anul 2015, Balantele, aflate in pozitia de subalterni, vor avansa in cariera! In anul Caprei de Lemn, reprezentantii acestui semn zodiacal vor fi niste executanti ideali si isi vor indeplini cu exactitate sarcinile de serviciu.

In rolul conducatorului sau al sefului propriei afaceri, Balantele nu se vor descurca la fel de bine, din cauza dificultatii in luarea deciziilor. Nativii din aceasta zodie vor avea o multime de sentimente contradictorii in privinta oricarui lucru important, aducand argumente „pro” si „contra”. Daca vor ocupa un post de conducere, acest lucru s-ar putea sa duca la continue schimbari de directie si, in cele din urma, la pierderi, in schimb, daca altcineva va lua decizii in locul lor (seful, partenerul de afaceri, adjunctul), astfel de probleme nu vor aparea.

Stiind exact ce trebuie sa faca, in anul 2015, Balantele vor merge inainte si vor reusi sa obtina rezultate excelente. Datorita harniciei si seriozitatii lor, nativii din aceasta zodie vor avea o sansa buna sa castige aprecierea superiorilor si sa treaca la un nou nivel pe plan profesional.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...