Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Balanta 2013


(23 Septembrie - 22 Octombrie)


Horoscop 2013 Balanta

Horoscop 2013 Balanta. Previziuni generale

Circumstantele se formeaza astfel incat orice eveniment ai lua, fiecare are precum medalia doua fete. Una prezinta nuante de alb si rosu si prevesteste faima, respect si succes, iar cealalta aduce ganduri negre si indica intrigi din partea dusmanilor. In primul caz, nu e nevoie de sfaturi. In al doilea caz, situatia se complica – planificarea in detaliu a strategiei si tacticii iti va lua destul de mult timp. Adopta o atitudine ferma si pozitiva chiar din primele zile ale anului 2013, lasa toate indoielile deoparte si, daca este necesar, apara-ti interesele cu indarjire. Si atunci orice incercare posibila de a-ti taia craca de sub picioare se va termina cu esecul inevitabil al agresorului.

Exista totusi si o alta varianta. Poti sa astepti ca dificultatile anului sa treaca intr-un birou linistit, scriind carti, pictand sau inventand ceva neobisnuit. Nu va trebui sa te ascunzi mai mult de jumatate de an. Incepand cu luna iulie, lucrurile se vor schimba si vei putea respira mai usor. Cele mai problematice sfere: casnicia, familia si relatiile cu copiii. Dar neintelegerile din viata personala iti pot afecta munca si, prin urmare, situatia financiara.

Horoscop 2013 Balanta. Munca si cariera

Pe plan profesional, nu se anunta schimbari radicale, bineinteles atata timp cat nu le vei face tu, lasandu-te influentat de opiniile altora sau apreciind gresit situatia in echipa si pozitia reala pe care o ocupi in cadrul ei. S-ar putea sa ai impresia ca cei din jur nu te apreciaza la adevarata valoare, iti lezeaza interesele si iti atribuie mai multe sarcini decat poti duce. In realitate, lucrurile stau probabil cu totul altfel. Este foarte posibil ca superiorii sa-ti studieze candidatura pentru un post de conducere intr-un departament sau proiect nou. Asadar, nu fa concluzii pripite, indeplineste-ti sarcinile cu seriozitate si acuratete si nu-ti macina mintea cu indoieli. In plus, planurile astrelor nu includ concedieri. De aceea faptele nechibzuite si impulsive in tot ce e legat de munca pot avea consecinte materiale neplacute. Dar toate acestea sunt valabile pentru cei care si-au ales de mult profesia, au un statut social destul de inalt si au gasit locul potrivit pentru ei. Toti ceilalti au sanse bune sa-si creeze o fundatie solida pentru cariera sau sa avanseze vizibil pe plan profesional. Lumina verde se va aprinde pentru nativii care lucreaza in domeniile: jurisprudenta, psihologie, constructii, arhitectura si arte aplicate.

Horoscop 2013 Balanta. Finante

In 2013, tema banilor nu-si va pierde actualitatea. Vei avea in continuu de rezolvat probleme financiare cu mai multe necunoscute. Si la un moment dat, o sa-ti para ca ai nimerit in centrul luptei declansate pe baza economica. Creditorii si persoanele care depind financiar de tine o sa inceapa sa-ti trimita mesaje cu indicatia “urgent”! Nimic nu ar fi o mare problema, dar pe cresterea veniturilor nu poti conta. Iar cele de care vei dispune o sa acopere cu greu cheltuielile suplimentare. Prin urmare, trebuie sa ai grija la cheltuieli, mai ales in prima jumatate a anului 2013. Sa nu-ti dai demisia in nici un caz, dimpotriva fa tot posibilul sa obtii un al doilea loc de munca. Dar ai grija ca totul sa fie legal si oficial. Organele de drept vor fi cu ochii pe tine si cea mai mica incalcare a legii poate avea consecinte triste.

Exista inca o metoda de suplinire a bugetului. E posibil sa ai noroc in diverse concursuri. Daca esti o persoana creativa sau ai cateva idei indraznete, inscrie-te pe lista participantilor. Odata cu faima si aprecierea, ti se poate oferi si o suma buna de bani.

Horoscop 2013 Balanta. Dragoste

In ultimii ani, dragostea te-a vizitat probabil destul de rar. Poate ca te-ai si obisnuit sa traiesti fara ea. Dar a venit momentul sa renunti la singuratate, mai ales daca a fost singuratate in doi. Deschide-ti sufletul si porneste spre trairi si cunostinte noi. In plus, in prima jumatate a anului 2013, astrele vor fi foarte generoase si iti vor oferi multe daruri. Un singur avertisment: pastreaza-ti capul pe umeri si infraneaza pornirile pasionale. Mentine echilibrul intre sentimente si ratiune pentru a nu te insela. Nu fi prea credul, nu deveni prizonierul cuvintelor frumoase care nu sunt sustinute de fapte.

Toate cele spuse mai sus sunt valabile daca esti liber. Desi, evenimentele se pot desfasura dupa acelasi scenariu si daca esti casatorit. Sentimentele vor renaste, o sa incepi sa petreci mai mult timp cu jumatatea ta, s-ar putea sa plecati impreuna intr-o calatorie care va va oferi posibilitatea sa cunoasteti laturi nedescoperite pana acum, dar foarte placute. Si cel mai important este faptul ca schimbarile fericite pe plan sentimental te vor entuziasma atat de mult, incat vei rezolva cu usurinta sau pur si simplu nu vei observa problemele financiare sau profesionale.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...