Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Balanta 2012


(23 Septembrie - 22 Octombrie)


Horoscop 2012 Balanta

Horoscop 2012 Balanta Sanatate

Sanatate. Starea de sanatate nu va pune probleme Balantelor in anul 2012. In anul Dragonului de Apa, puteti sa nu va temeti nici de raceli de primavara, nici de epuizari nervoase. Abia toamna, persoanele nascute in zoda Balanta vor simti primele semne de oboseala si epuizare. Prin urmare, in aceasta perioada ar fi cazul sa luati masurile profilactice necesare.


Horoscop 2012 Balanta Cariera

Cariera. Pe parcursul intregului an 2011, Balantele au muncit cu perseverenta, acumuland succese. Acum, a venit vremea sa strangeti roadele activitatii voastre. In general, pe plan profesional, tot anul va trece sub semnul creativitatii si a deciziilor neobisnuite.


Horoscop 2012 Balanta Finante

Finante. In chestiunile financiare, este recomandat sa va ascultati intuitia. Aceasta ar fi modalitatea cea mai sigura de a evita isnselatoriile. Martie-aprilie – este perioada cea mai favorabila pentru cresterea veniturilor, iar in august veti vedea rezultatele operatiunilor financiare reusite. In anul Dragonului de Apa, ar fi de dorit ca nativii din Balanta sa dea dovada de prudenta in afaceri in noiembrie.


Horoscop 2012 Balanta Viata Personala

Viata personala. De regula, persoanele nascute in zodia Balanta nu domina in relatia de dragoste. In 2012, ele vor conduce relatia in februarie, martie, iunie si noiembrie. In toate celelalte luni, este putin probabil ca partenerul sa se lase dominat.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...