Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop 2016


Horoscop 2016, anul Maimutei de Foc.


Horoscop 2016 - Anul Maimutei de foc

Fiecare an nou poate schimba vietile oamenilor si anul 2016 nu va fi o exceptie. Conform calendarului oriental, 2016 va fi anul Maimutei de Foc. Maimuta isi va intra in drepturi la 8 februarie 2016 si ne va aduce o perioada dinamica, plina de evenimente si situatii neprevazute.

Pentru a avea succes in anul 2016, mai intai de toate, trebuie sa urmati doua reguli: sa evaluati rational perspectivele si riscurile, si sa luati masuri active. Anul 2016 va aduce succes celor care s-au pregatit de mult pentru schimbari si acum sunt gata sa depuna maximum de efort pentru realizarea obiectivelor stabilite.

Horoscop 2016 – Afaceri si cariera

Anul Maimutei va fi o perioada deosebit de favorabila pentru cei care activeaza in urmatoarele domenii: economie si finante, sanatate si medicina, educatie.

La avansari in cariera se pot astepta reprezentantii urmatoarelor semne zodiacale: Fecioara, Sagetator, Berbec.

Pe parcursul anului, mai ales in lunile aprilie si mai, pot aparea probleme cu superiorii. Nu e bine sa intrati in contradictii cu persoanele care sunt, evident, mai puternice decat voi, de aceea trebuie sa va sustineti punctul de vedere cu respect pentru partea adversa.

Daca ati hotarat sa deschideti o afacere proprie in anul Maimutei de Foc, cel mai bine ar fi s-o faceti in aprilie, iulie sau la inceputul lunii decembrie. Tineti minte ca alegerea unui moment favorabil pentru lansarea afacerii va asigura evolutie si stabilitate in viitor, precum si evitarea unor probleme marunte, care pot strica imaginea de ansamblu si va pot consuma timpul si energia.

Horoscop 2016 – Dragoste si relatii

Anul 2016 promite sa aduca o multime de oportunitati favorabile atat pentru inceperea unor relatii noi, cat si pentru imbunatatirea relatiilor actuale. Cele mai romantice perioade vor fi: 12 martie – 5 aprilie; 30 aprilie – 24 mai; 30 august – 23 septembrie. In aceste luni, Venus va traversa zodia Pesti, Taur si Balanta. Va creste interesul pentru sexul opus, oamenii isi vor dori stabilitate si armonie. Cuplurile existente se vor bucura de o multime de momente pasionale in aceste perioade.

Anul 2016 promite fericire in dragoste persoanelor, care isi aleg cu mare atentie partenerul si pun accent maxim pe increderea intre parteneri. Daca cautati claritate in relatie si nu va pierdeti timpul cu aventuri trecatoare; daca v-ati stabilit prioritati clare si stiti exact ce vreti – in acest an, o sa va mearga bine pe plan sentimental.

La circumstante favorabile pe plan sentimental se pot astepta si cei, care acorda importanta nu numai sentimentelor si trairilor intense, dar si stabilitatii, fidelitatii si statorniciei.

Horoscop 2016 – Finante

Principala sarcina financiara, care trebuie stabilita in anul 2016, este nu atat cresterea bugetului, cat mentinerea stabilitatii financiare. Abtineti-va de la achizitii majore, nu luati credite – mai ales pentru achitarea celor deja existente. Evaluati-va corect posibilitatile financiare pentru a evita pierderile. Cel mai bine ar fi sa investiti in imobile si valuta.

Eclipsele de Soare si Luna in anul 2016

In anul 2016, se vor produce patru eclipse: doua eclipse de Soare si doua eclipse de Luna. In astfel de zile, nu se recomanda luarea deciziilor importante: schimbarea locului de munca, casatoria, abandonarea studiilor sau, de exemplu, investirea banilor intr-o afacere dubioasa. Cu doua saptamani inainte de eveniment (si timp de doua saptamani dupa acesta), analizati cu atentie tot ce se intampla in viata voastra si nu taiati nimic de la radacina.

Daca este posibil, evitati sa va ocupati de lucruri importante, care vor avea un efect de durata asupra vietii voastre, pentru ca s-ar putea sa luati decizii sub influenta emotiilor, fara sa ganditi rational.

Totusi, aceste zile pot fi folosite si pentru lucruri favorabile, mai exact – pentru realizarea dorintelor voastre. Ganditi-va din timp ce ati dori sa realizati pe plan personal, profesional sau financiar. In ziua eclipsei, la ora exacta a evenimentului, incepeti sa va vizualizati dorinta in conformitate cu toate regulile gandirii pozitive: in mod afirmativ, stabilind totul pana la ultimul detaliu. Astfel, veti aduce un aport maxim de energie in realizarea dorintelor voastre.

Datele eclipselor in anul 2016:

  • 9 martie 2016 – eclipsa totala de Soare in zodia Pesti;

  • 23 martie 2016 – eclipsa de Luna prin penumbra in zodia Balanta;

  • 1 septembrie 2016 – eclipsa inelara de Soare in zodia Fecioara;

  • 16 septembrie 2016 – eclipsa de Luna prin penumbra in zodia Pesti.

Horoscop 2016 pentru:
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...