Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Nu ai selectat nici o zodie

Horoscop 2012: Imbinarea Astrologiei Europene cu Astrologia Orientala


Semn zodiacal:
Anul nasterii:


Codul tau pentru anul 2012:

Ai in fata ta sase cifre cu o scara de cinci puncte (de la 1 la 5)

CE REPREZINTA FIECARE CIFRA PE RAND: EXPLICATIA PUNCTELOR:

Prima cifra reprezinta realizarea dorintelor in anul Dragonului de Apa. Pentru persoanele ale caror prima cifra are o valoare mai mare (“4” sau “5”), anul 2012 va fi anul realizarilor in cariera, a indeplinirii dorintelor. Vor avansa pe plan profesional, isi pot stabili obiective inalte si vor obtine cu orice pret ceea ce-si doresc. Este un indicator general al anului 2012.

A doua cifra se refera la bunastare financiara, imbogatire si achizitii reusite in anul 2012.

A treia cifra – tot ce tine de creatie, dorinte sexuale, copii.

A patra cifra reprezinta fericirea familiala, dragostea, armonia in casa. De asemenea, este un indicator al partenerilor de afaceri si al litigiilor.

A cincea cifra reprezinta starea de sanatate.

A sasea (ultima) cifra este indicatorul drumurilor si calatoriilor indepartate, schimbarii domiciliului. De asemenea, se refera la studii, cursuri de calificare, extinderea orizonturilor si statut social.

“5” – Anul 2012 va fi foarte important si fericit privind domeniul pe care il reprezinta aceasta nota. In viata ta va avea loc un eveniment foarte important. Daca este vorba de cariera, iti vei gasi un nou loc de munca mult mai bun sau vei obtine o avansare; daca este vorba de creatie – este posibila conceperea sau nasterea unui copil, daca a sasea cifra este “5” – vei obtine un statut mai inalt in societate.

“4” – semnifica succese in domeniul pe care il reprezinta aceasta nota. S-ar putea sa nu obtii chiar tot ce-ti doresti. Dar cateva luni la rand (trei-patru luni pe an) vei reusi sa “prinzi momentul norocos”. Vei avea sansa sa schimbi radical ceva din viata ta.

“3” – constanta, stabilitate! Fie ca iti place, fie ca nu – nimic nu se va schimba. “3”-ul este cifra pe care te poti baza, nu trebuie sa te astepti la surprize: nici la bune, nici la rele.

“2” – circumstante neprevazute care schimba mersul lucrurilor in domeniul pe care il reprezinta aceasta nota. Vei trece printr-o perioada (cateva luni la rand) instabila si mai putin favorabila.

“1” – Trebuie sa acorzi atentie deosebita acestui domeniu. Te vei confrunta cu dificultati pe parcursul intregului an, poti suferi pierderi.


Mai multe informatii despre acest cod:

Daca prima cifra (cariera, munca, obiective) si a doua (finante) – au valori mari, in acest an te poti astepta la avansari in cariera si succese in afaceri. De exemplu, asa este in cazul combinatiilor “BERBEC - IEPURE” si “TAUR-DRAGON”. Iar daca prima cifra are o valoare mai mica (cum e in cazul SAGETATORILOR, nascuti in anul COCOSULUI), nu te intrista, pur si simplu nu trebuie sa stabilesti obiective inalte, trebuie sa te indrepti cu pasi mici catre norocul tau si sa te bazezi pe anturaj, nu pe intuitie. Prima si ultima cifra (calatorii indepartate) cu valori mari prevestesc multe drumuri in strainatate, facute in interes de afaceri (exemplu: “FECIOARA - SOBOLAN”). Persoanele care au o activitate creativa ar trebui sa fie atente la prima si a treia cifra, daca acestea au valori mari (cum este in cazul “RAC - CAL”), anul acesta le va aduce multe succese si satisfactii atat materiale cat si spirituale. Prin imbinarea primei cifre cu a treia se obtine indicatorul inspiratiei si creativitatii.

Daca a doua cifra are o valoare mai mica, exista posibilitatea unor pierderi sau furturi (de exemplu, “SCORPION - MAIMUTA”). Daca a doua si a treia cifra (creatie, copii) au valori mari – este un an perfect pentru nasterea unui copil sau pentru cei care practica profesii creative: actori, pictori, arhitecti, designeri (de exemplu: “PESTI - SARPE”). Daca a doua si ultima cifra (calatorii indepartate) au valori mari, este vorba de venituri in valuta straina, aliati in strainatate sau extinderea afacerii tale (exemplu: “LEU - TIGRU”). Din imbinarea cifrei finantelor (a doua) cu cifra aliatilor (a patra) rezulta nota pe capacitatea de a negocia si de a obtine profit datorita eforturilor altora, si nu datorita eforturilor proprii. Este un indicator al profitului obtinut in urma unor investitii, sau al unei posibilitati de a lua bani imprumut cu o dobanda mica sau de a intoarce datorii mai vechi. De asemenea, poate sa reprezinte incheierea reusita a unei casatorii pe interes (exemplu: “BALANTA - MISTRET”).

Daca a treia cifra are o valoare mare: “4” sau “5”, iar a patra (casnicie) are o valoare mica: “1” sau “2”, anul 2012 iti pregateste noi aventuri si criza in relatii familiale, va trebui sa alegi. De exemplu, asa este in cazul “VARSATOR - MISTRET”. Daca a treia si a sasea cifra au valori mari (cum este in cazul “FECIOARA - CAINE”), te poti astepta la o poveste de dragoste ca urmare a unei calatorii indepartate.

Raportul dintre prima si a doua cifra indica cariera, iar raportul dintre a treia si a patra cifra indica viata personala. Iar la ce trebuie sa fii atent, iti va spune valoarea cifrei. De exemplu, persoanele din zodia GEMENI, nascute in anul IEPURELUI, vor avea mai mult noroc in munca decat in viata personala, iar cei din zodia CAPRICORN, nascuti in anul MISTRETULUI, vor avea parte de mai multe bucurii pe plan profesional, decat pe plan financiar.

Daca a treia si a patra cifra au valori mari, te vei bucura de armonie in viata familiala, asa este, de exemplu, in cazul “RAC - DRAGON”. Iar BERBECII nascuti in anul SARPELUI ar trebui sa acorde mai multa atentie familiei. Daca imbini a patra si a cincea cifra si obtii o nota mica, fereste-te de probleme cu legea, fiscul (asa este in cazul “PESTI - MAIMUTA”).

Daca din a cincea si a sasea cifra rezulta o nota mica – aceasta indica traume (de exemplu BALANTELE, nascute in anul CALULUI, trebuie sa fie extrem de prudente). Raportul dintre prima si a cincea cifra indica statutul tau in acest an: daca vei fi sef sau subordonat, daca vei obtine o avansare sau nu. De exemplu, un salt in cariera este posibil in cazul CAPRICORNILOR, nascute in anul CAPREI, iar PESTII, nascuti in anul COCOSULUI ar trebui sa acorde mai multa importanta sanatatii si nu carierei, doar sa-si indeplineasca obligatiile si sa-i asculte mai mult pe altii.

A sasea (ultima) cifra – este indicatorul calatoriilor si drumurilor indepartate. De asemenea, se refera la studii, cursuri de calificare, extinderea orizonturilor si statut social. TAURII, nascuti in anul CAPREI, se vor bucura de multe realizari in domeniile enumerate mai sus, iar BERBECII, nascuti in anul BIVOLULUI vor da cu greu examenele si ar trebui sa calatoreasca mai putin.


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...