Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei


Cifra destinului 6 in numerologie


Numerologie cifra 6

Cifra 6 este guvernata de gratioasa planeta Venus. Aceasta confera nativilor ei un farmec extraordinar, care se pastreaza uneori pana la adanci batraneti. Aproape toata viata lor se supune emotiilor, trairilor amoroase.

Caracteristici pozitive. Persoanele cu cifra destinului 6 au o multime de admiratori, mai ales in tinerete. Sunt extrem de atractive pentru sexul opus, chiar daca nu sunt un etalon al frumusetii. In majoritatea cazurilor, admiratorii joaca un rol important in soarta persoanelor guvernate de cifra 6 – nu numai in viata personala, dar si in cariera. In viata lor este multa dragoste, aceasta patrunde absolut in toate domeniile lor de activitate si se incadreaza bine in toate actiunile. Fiind adesea foarte dragastosi si chiar frivoli in tinerete, la maturitate acesti nativi devin in majoritatea cazurilor familisti model. Persoanele nascute sub semnul cifrei 6 pun in prim plan familia si relatiile personale. Isi iubesc foarte mult casa, investesc mult timp si efort in ea si le arata cu placere musafirilor rezultatul. Iubesc lucrurile frumoase si incearca sa se inconjoare cu acestea.

In ciuda frivolitatii aparente, persoanele cu cifra destinului 6 sunt cinstite si de incredere. Intotdeauna se tin de cuvant, nu-si uita promisiunile si stiu sa pastreze secretele. Sunt cu adevarat interesate de problemele celor apropiati, sunt generoase, sincere si fac tot posibilul sa-i ajute pe cei care au nevoie. Persoanele cu cifra destinului 6 sunt dispuse sa imparta si ultima felie de paine cu cei apropiati. Datorita capacitatii lor de a se face placute si de a se intelege bine cu cei din jur, ajung usor la succes. De cele mai multe ori, au noroc in viata – atat in plan sentimental, cat si in cel profesional, in care ajung sa aiba mari succese daca isi doresc.

Caracteristici negative. Persoanele cu cifra destinului 6 nu stiu sa minta sau sa pacaleasca si daca incearca sa atinga succesul prin mijloace necinstite, ajung sa fie urmarite de ghinion. Sunt inzestrate cu un farmec extraordinar, atrag lumea din jur, dar trebuie sa se fereasca sa profite de altii in interesul lor personal. Pe langa acestea, trebuie sa-si filtreze minutios anturajul, pentru ca printre numerosi admiratori pot fi rauvoitori, care le pot otravi viata. Important este, de asemenea, sa nu-si supere fostii iubiti sau fostele iubite si sa se desparta in conditii amiabile. Persoanele cu cifra destinului 6 tind sa se dizolve in viata celor apropiati, ceea ce iarasi nu este indicat. Este necesar sa lase loc si pentru propriile interese. Nu vor reusi sa-i hraneasca pe toti nevoiasii sau sa-i ajute pe toti suferinzii – este de dorit sa se concentreze pe anumiti membri ai familiei si nu pe lumea intreaga.

Pe langa acestea, persoanele guvernate de cifra 6 acorda multa atentie aspectului lor fizic. Este important sa gaseasca un echilibru intre frumusetea fizica si cea sufleteasca, sa-si dezvolte intelectul si calitatile sufletesti. Persoanele cu cifra destinului 6 nu sunt suficient de pragmatice, pot risipi banii castigati sau resursele altor persoane. Au nevoie de un partener pragmatic, care sa le poata controla cheltuielile.

Bunatatea persoanelor guvernate de 6 se poate transforma in ura daca sunt tradate. In astfel de cazuri, sunt capabile de o razbunare crancena. Mania si setea de razbunare nu se sting cu timpul, uneori chiar cresc – de aceea, este important sa invete sa ierte si sa-i lase pe cei care i-au suparat sa se duca cu Dumnezeu. Daca ai suparat din intamplare o persoana cu cifra destinului 6, incearca sa-ti indrepti greseala sau da de inteles ca a avut loc o neintelegere. Recunoaste ca ai gresit, cere-i sincer scuze. Persoanele cu cifra destinului 6 sunt sufletiste si odata ce iti vor intelege motivele, vor incerca sa te ierte.

Calculeaza astrograma natala

Numerologie

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...