Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Cifra destinului 6 in numerologie

Cifra destinului 6 este guvernata de gratioasa planeta Venus. Aceasta isi inzestreaza nativii cu un farmec extraordinar, care se pastreaza uneori pana la adanci batraneti. Aproape toata viata lor se invarte in jurul emotiilor si trairilor amoroase.

Caracteristici pozitive. Persoanele cu cifra destinului 6 au o multime de admiratori, mai ales in tinerete. Sunt extrem de atragatoare pentru sexul opus, chiar daca nu sunt un etalon al frumusetii. In majoritatea cazurilor, admiratorii joaca un rol important in soarta persoanelor guvernate de cifra 6 – nu numai in viata lor personala, dar si in cariera.

Cifra destinului 6 in numerologie

In viata lor este multa dragoste, care patrunde absolut in toate domeniile lor de activitate si se incadreaza bine in toate actiunile. Fiind adesea foarte dragastosi si chiar frivoli in tinerete, la maturitate acesti nativi devin, in majoritatea cazurilor, niste familisti model.

Persoanele nascute sub semnul cifrei 6 pun in prim plan familia si relatiile personale. Isi iubesc foarte mult casa, investesc in ea mult timp si efort, si le arata cu placere musafirilor rezultatul. Iubesc lucrurile frumoase si incearca sa se inconjoare cu acestea.

In ciuda frivolitatii aparente, persoanele cu cifra destinului 6 sunt oneste si de incredere. Intotdeauna se tin de cuvant, nu-si uita promisiunile si stiu sa pastreze secretele. Sunt cu adevarat interesate de problemele celor apropiati, sunt generoase, sincere si fac tot posibilul sa-i ajute pe cei care au nevoie de ajutor.

Persoanele cu cifra destinului 6 sunt dispuse sa imparta si ultima felie de paine cu cei apropiati. Datorita capacitatii lor de a se face placute si de a se intelege bine cu cei din jur, ajung usor la succes. De cele mai multe ori, au noroc in viata atat pe plan sentimental, cat si pe cel profesional, si, daca isi doresc, reusesc sa obtina succese mari in cariera.

Caracteristici negative. Persoanele cu cifra destinului 6 nu stiu sa minta sau sa pacaleasca. Daca incearca sa atinga succesul prin mijloace necinstite, ajung sa fie urmarite de ghinion. Sunt inzestrate cu un farmec extraordinar, atrag lumea din jur, dar trebuie sa se fereasca sa profite de altii in interesul lor personal. In plus, trebuie sa-si filtreze minutios anturajul, pentru ca printre numerosi admiratori pot exista rauvoitori, care le pot otravi viata. Important este, de asemenea, sa nu-si supere fostii iubiti sau fostele iubite si sa se desparta in termeni amiabili. Persoanele cu cifra destinului 6 tind sa se dizolve in viata celor apropiati, ceea ce iarasi nu este indicat. Este necesar sa lase loc si pentru propriile interese. Nu vor reusi sa-i hraneasca pe toti nevoiasii sau sa-i ajute pe toti suferinzii – este de dorit sa se concentreze pe anumiti membri ai familiei si nu pe lumea intreaga.

Persoanele guvernate de cifra 6 acorda multa atentie aspectului lor fizic. Este important sa gaseasca un echilibru intre frumusetea fizica si cea sufleteasca, sa-si dezvolte intelectul si calitatile sufletesti. Nefiind suficient de pragmatice, pot risipi banii castigati sau resursele altor persoane. Au nevoie de un partener mai calculat, care sa le poata controla cheltuielile.

Bunatatea persoanelor guvernate de 6 se transforma in ura in caz de tradare. In astfel de situatii, sunt capabile de o razbunare crancena. Mania si setea de razbunare nu dispar cu timpul, uneori chiar se intensifica – asadar, este important sa invete sa ierte si sa-i lase pe cei care i-au suparat sa se duca cu Dumnezeu. Daca ai suparat din intamplare o persoana cu cifra destinului 6, incearca sa-ti indrepti greseala sau da-i de inteles ca a avut loc o neintelegere. Recunoaste ca ai gresit, cere-i sincer scuze. Persoanele cu cifra destinului 6 sunt sufletiste si, odata ce iti vor intelege motivele, vor incerca sa te ierte.

Alte articole interesante:

 • Preferintele semnelor zodiacale, privind alcoolul.
  Alco Horoscop

  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce bautura preferi!

 • Horoscop 2022
  Horoscop Chinezesc 2022

  Previziuni ale zodiacului chinezesc pentru anul 2022.

 • Cum va fi anul 2021?
  Privind in Viitor – cum va fi anul 2021?

  Ce ne asteapta in anul 2021? Va prezentam prognoza numerologica.

 • Cine este sufletul pereche?
  Sufletul pereche in Zodiac

  Cum iti dai seama ca ti-ai gasit sufletul pereche?

 • Elementele Astrologiei si Dragostea
  Elementele Astrologiei si Dragostea

  Compatibilitatea zodiilor in functie de elementele astrologiei.

 • Numerologia sentimentelor
  Numerologia sentimentelor

  Numerologia in cuplu: ciclul sentimental de 9 ani.