Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop 2020 – Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop 2020 – Anul Sobolanului Alb de Metal

Anul 2020 al Sobolanului Alb de Metal – anul schimbarilor!

Anul 2020 este anul Sobolanului Alb de Metal si fii sigur ca va fi o perioada unica din viata ta, plina de schimbari si intorsaturi neasteptate! Chestia e ca Sobolanul este cel, care incepe noul ciclu de doisprezece ani al calendarului chinezesc. Sobolanul este semnul inceputului, ceea ce inseamna ca trebuie sa fii pregatit in anul 2020 pentru o multime de lucruri noi – evenimente, proiecte, fenomene, oameni, descoperiri noi.

In al doilea rand, este un an remarcabil din punctul de vedere al numerologiei: combinatia armonioasa 20-20 promite sa aduca echilibru in multe domenii. O astfel de simetrie unica a numerelor se va repeta numai in anul 2121! Deci, ce promite Sobolanul Alb fiecaruia dintre noi? La ce sa ne asteptam in anii domniei sale uimitoare? Iata ce propune Sobolanul:

Iesi din zona de confort pentru a cuceri inaltimi noi!

Sobolanul neastamparat si ambitios, in calitate de stapan al anului, va inlocui Mistretul calm si echilibrat, prin urmare, in anul 2020 toti va trebui sa ne acceleram ritmul vietii! Postul onorific va fi predat la data de 25 ianuarie 2020. Incepand din aceasta zi, Sobolanul va incerca cu determinare sa te scoata din zona de confort pentru a te forta sa te indrepti spre obiective noi. In opinia lui, esti pur si simplu obligat sa obtii echilibrul promis de numerologie – da-da, acesta nu se va restabili singur de la sine!

Cu energia sa inerenta, Sobolanul va identifica acele domenii din viata ta, unde „totul nu e slava Domnului” si te va musca de calcaie pana cand vei reusi sa corectezi situatia cu ajutorul lui. Temperamentul lui metalic si dur va fi imposibil de combatut – intr-un fel sa altul, el te va forta sa te schimbi: sa pui capat relatiilor, care au devenit inutile, sa te desparti de job-ul care nu-ti place, sa te muti acolo, unde ai visat de mult.

Si cu toate ca 2020 va fi un an bisect, el nu va aduce necazuri. Culoarea alba a anului semnifica un inceput curat si binecuvantat, asadar, ai incredere in ce-ti propune Sobolanul: simtul sau subtil te va duce la decizii, care te vor face mai fericit in viitor. Da, anul 2020 promite sa ne zdruncine bine pe toti, dar, in cele din urma, asta ne va aduce numai beneficii.

Gandeste-te la viitor

Pe langa schimbari, semnul Sobolanului este asociat cu cresterea nevoii de fericire personala, comodidate si confort. Asadar, anul 2020 este perioada perfecta pentru intemeierea unei familii, achizitionarea unei locuinte, conceperea unui copil. Sobolanul nu prea ii are la suflet pe cei, care isi irosesc timpul si banii degeaba, si nu se gandesc la ziua de maine.

Totodata, el nu propune nici sa-ti impui acum restrictii. Indemnul lui este: bucura-te de prezent, dar totodata contribuie zilnic cate un pic la viitor. Pentru unii, acest lucru poate insemna nevoia de instruire, pentru altii – deschiderea unui depozit de economii, pentru altcineva – cautarea de cunostinte si relatii utile.


Apara-ti interesele

In anul Sobolanului de Metal, interesele individuale vor iesi in prim-plan. In aceasta perioada, fiecare va fi „pe cont propriu”, sustinerea poate veni numai din partea celor mai apropiate persoane. Ce sa faci intr-o astfel de situatie? Sa stabilesti relatii personale si de afaceri, sa infiintezi o afacere cu prietenii, sa-ti transformi partenerii de afaceri in prieteni. Networking-ul face in anul Sobolanului minuni! Interesant este ca in 2020 vor functiona perfect diverse scheme de afaceri complexe, bazate pe relatii personale: de genul, sa te intelegi cu d-nul Ionescu prin d-nul Popescu la recomandarea d-nului Vasilescu.

Negociaza si iarasi negociaza!

Din cauza faptului ca treburile personale vor fi mai importante decat cele generale, in anul 2020, cea mai mare problema in relatii va fi egoismul. Nu te astepta la sacrificii de sine, renuntarea voluntara la drepturi, Sobolanul strangator nu ti-ar da nici zapada iarna. Toate dezacordurile va trebui sa le rezolvi apeland la logica: foloseste argumente, negociaza, cauta optiuni reciproc avantajoase. Nu spera ca vei convinge pe cineva cu emotii, nu incerca sa apelezi la mila (bun simt, responsabilitate sociala): Sobolanul rational nu crede in lacrimi!

Cauta cai noi

Sobolanul are o inteligenta ridicata, de aceea, in anul 2020 ii va sustine, in primul rand, pe cei angajati intr-o activitate intelectuala. Va fi binevenita si dorinta de cercetare: a sinelui, a lumii inconjuratoare, a posibilitatilor prorii. Iata de ce anul 2020 este perfect pentru proiecte noi: prudenta si inteligenta Sobolanului, in combinatie cu determinarea sa, fac minuni.

Sa nu ramai “o piatra nemiscata” – cei, care nu o sa vrea sa se miste din loc in anul 2020, risca sa fie calcati de concurenta. Nu te mira daca, dupa ce vei refuza sa faci niste cursuri de perfectionare, un coleg mai tanar va urca inaintea ta pe scara profesionala.

Lasa-te condus de tendintele energice ale anului Sobolanului Alb, nu te opune schimbarilor, si atunci anul 2020 va deveni in viata ta inceputul unei perioade noi si minunate!
Vezi toate articolele din categoria AstrologieCalculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...