Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Dragostea dupa reguli zodiacale

Inainte de a construi o relatie cu o cunostinta noua, afla cu ajutorul astrelor la ce te poti astepta de la aceasta uniune. Regulile zodiacale iti vor dezvalui formula perfecta a dragostei.

S-au scris multe despre influenta constelatiilor Zodiacului asupra preferintelor in dragoste ale oamenilor. Totusi, exista unele secrete cunoscute doar de catre astrologi. Dupa ce le vei afla si tu, iti vei da seama cu ce zodie te asteapta o viata fericita, plina de iubire.

Dragostea dupa reguli zodiacale

Asemenea traditiei orientale, ordinea semnelor in Zodiacul European nu este intamplatoare. Zodiacul este o structura care include un lant de relatii interne. De exemplu, cum se inteleg semnele zodiacale pare si impare in dragoste?

Semnele zodiacale impare (Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator, Varsator) sunt active, cu spirit de initiativa, ambitioase, deseori nerabdatoare. In jurul lor, se creeaza o atmosfera de actiune, neliniste si agitatie.

Dupa traditia astrologica, semnele impare se considera a fi masculine si se marcheaza cu semnul (+). S-a constatat ca barbatii nascuti sub semnul (+) au un caracter mai armonios decat femeile nascute sub acest semn.

Semnele pare feminine (-) (Taur, Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn, Pesti) sunt mai pasive decat semnele (+), dar sunt mai receptive, au o viata interioara bogata, pastreaza traditiile si sunt rabdatoare.

Acestea nu cuceresc asa cum o fac semnele pare, ele vrajesc si atrag. Semnele impare sunt sensibile si deseori dau importanta lucrurilor nesemnificative.

Pentru o femeie este bine sa se nasca sub semnul (-), pentru un barbat – nu prea: apare o oarecare dezarmonie in caracter (poate fi vorba despre lipsa de initiativa, moliciune).

De regula, autorii inovatiilor sunt semnele impare, cele pare preiau initiativa, o dezvolta si o finalizeaza. Semnele pare si impare se atrag ca polii opusi ai magnetilor, dar bineinteles ca relatia intre ele este mai complicata.

Intre semnele de plus si cele de minus pot aparea neintelegeri serioase. Persoanele nascute sub semne pare nu prea iubesc sa fie conduse sau dominate. In acelasi timp, semnele pare se satura la un moment dat sa traga dupa ele cu arcanul semnele impare.

Acest lucru este valabil indeosebi pentru doua semne vecine in Zodiac. De exemplu, Berbecul nerabdator considera ca Taurul este prea lent, iar Taurul crede ca Berbecul este neserios. Dar asta nu inseamna ca Berbecul si Taurul nu pot forma un cuplu unit. Relatiile dintre semne pare si semne impare pot fi foarte diferite.


Editor: Alex Baleanu, 27.08.2011