Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Balanta
Horoscop Urania Balanta 23-29 Septembrie 2017

Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 23-29 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 25 septembrie, dimineata, Balantele pot fi nemultumite de felul in care se prezinta starea lor financiara sau de o paguba baneasca: pierdere, furt, pacaleala la piata.

Intre 25 septembrie, dupa ora 07:01′, si seara zilei de 27 septembrie, iures de vorbe, argumente, explicatii, intrebari si comentarii. Unele privesc reglementarea unui aspect din viata lor, drept pentru care citesc, abordeaza specialisti, se consulta cu persoane cu experienta in respectiva problema. Alteori, poate fi vorba de o audiere, de o depozitie, de un interviu pentru obtinerea unui loc de munca, mai ales pe ideea plecarii din tara la studii, la munca, la cursuri de perfectionare. O serie de “necunoscute” se vor ridica impotriva proiectelor lor, la tot pasul. De cele mai multe ori, nativii nu vor sti de unde vin aceste piedici, cine le provoaca si, mai mult decat atat, nu vor sti nici cum sa le contracareze. Daca, la mijloc, va fi vorba de un contract, discutiile pot inceta brusc si, o tacere fara explicatii, ii poate pune pe jar. Dar, cum nimic nu se isca din senin, trebuie sa prevenim Balantele ca, in cele mai multe cazuri, va fi vorba de interventia “discreta” a cuiva care ii influenteaza in chip negativ pe cei implicati in rezolvarea respectivei situatii (un comentariu defavorabil, o relatare defaimatoare, o acuzatie, o inventie, o insinuare). Prudenta este necesara in cazul tuturor deplasarilor dar, in cazul celor care presupun trecerea frontierei, e nevoie de verificarea la timp a documentelor, la termenul lor de valabilitate, la exactitatea inscrisurilor si dovezilor cu care se pleaca la drum.

Intre 27 septembrie, dupa ora 19:24′, si 29 septembrie, plictiseli cotidiene rezultate din treburile casnice care se aglomereaza sau care ii solicita din cale afara de mult. Favorabil, ramane tranzitul Soarelui prin semnul lor zodiacal care le ofera energie si protectie. Destabilizatoare si plina de neprevazut poate fi opozitia Jupiter in Balanta cu Uranus in Berbec.

Sursa: Ziarul LibertateaCalculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...