Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Pasul Fortunei Pesti 30-06 Iulie 2013


Pasul Fortunei Pesti

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 30 iunie – 06 iulie. Urania prezice ce iti pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Asculta cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.


Ingrijire suplimentara: masti si comprese

Rezumat Video

In fata celor trei ipostaze sub care se manifesta elementul apa, respectiv zodia Racului, a Scorpionului si a Pestilor, nativii apartinand ultimului semn, reactioneaza bizar si paradoxal pentru cel ce priveste din afara, felul in care reactioneaza, ori primeste vestile si evenimentele acest personaj. Pentru astrolog nu este nici straniu, nici bizar, faptul ca el reuseste sa se mentina la suprafata, ba asemeni unui delfin sau cine stie, a unei balene, reuseste sa faca giumbuslucuri, sa se joace, sa sara in aer, sa se coboare in adancurile oceanului, sufletesc evident.

Acestia iasa pe inserat la suprafata si se bucura de viata, de vreme, de aer, facand acel splendid dans al pestilor de apusul soarelui, pe care totii il admiram pe malul unei balti. Pestii se bucura de lucruri care pentru celelalte zodii nu inseamna nimic, nu au nici o valoare sau chiar le repugna. Ei se bucura de o mare disponibilitate sufleteasca, sunt intr-o buna forma emotionala si iubesc tot… (pentru mai multe informatii ascultati filmuletul)
Mai multe despre zodia :


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...