Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Pasul Fortunei Balanta 30-06 Iulie 2013


Pasul Fortunei Balanta

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 30 iunie – 06 iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Asculta cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.


Ingrijire suplimentara: masti si comprese

Rezumat Video

Balanta dupa cum bine stiti este un semn cardinal, iar Soarele acestor nativi inchide o cruce cardinala care este alcatuita din Rac, Berbec si Capricorn, adica exact cele trei semne zodiacale unde acum se afla Pluton un malefic retrograd, Uranus o planeta de destin a surprizelor si patru posturi astrale, Jupiter, Luna Neagra, Soare si Mercur si el retrograd in Rac.

In acest fel se poate spune ca cele patru case fundamentale ale hartii cerului, casa intai, a 4-a, a 7-a si a 10-a sunt suprasolicitate si le dau acestor nativi evenimente cu un grad sporit de importanta cu un ecou, cu o rezonanta interioara pentru fiinta sociala sau chiar pentru postura lor fizica destul de importante. Sunt de luat in calcul elementele care privesc familia si patrimoniul, relatiile de casatorie sau toate tipurile de contracte si ridicarea in rang ori felul in care se afirma si trec prin viata…(pentru mai multe informatii ascultati filmuletul)
Mai multe despre zodia :


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...