Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 8-14 Aprilie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 8-14 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 9 aprilie dupa-amiaza, posibile mici avantaja banesti ce rezulta dintr-o activitate retribuita (prime, avansuri, gratificatii, inlesniri, etc.).

Intre 9 aprilie, dupa ora 15:35′ si noaptea de 12 aprilie, lumea reprezentarilor superioare, a studiilor superioare, a constiintei si aspiratiilor este deranjata de impactul pe care il va avea faza Lunii Pline in Balanta (casa a IX-a, pe harta cerului lor astral). Varsatorii vor trece prin momente de mai scurta sau mai lunga durata, prin crize de constiinta. Unele vor avea aspectul unei furtuni interioare, care va dura un ceas-doua, altele vor fi mai profunde, mai responsabil abordate si vor dura mai mult. Uneori, efectul gandurilor care au generat respectivul conflict interior s-ar putea prelungi mult dupa aceasta etapa, in functie de “dezordine” sau de rigoarea interioara a Varsatorilor. Impact rascolitor al unor informatii sau evenimente care, cum se spune in popor, “cad ca un trasnet”. Drumurile sunt teoretic, total neindicate, dar, fireste, ca neavand incotro, multi vor parcurge distantele necesare cu diferite mijloace de transport. Un sfat: nu conduceti sub imperiul nervilor, nu va “ambalati” pe drum in dispute care sa va abata atentia, nu mergeti cu persoane care conduc vehiculele in mod vicios sau periculos.

Intre 12 aprilie, dupa ora 01:42′ si 14 aprilie la pranz, un interes de familie este lezat de o situatie speciala provocata de un context public, oficial, profesional la care Varsatorii s-ar putea vedea obligati sa renunte.

Pe 14 aprilie, dupa ora 13:27′, momente de stinghereala, atitudine lipsita de respect sau abuziva, egoista, incorecta a unor prieteni fata de un Sagetator. Din 11 aprilie Mercur va intra in miscare retrograda si va crea premize pentru revenirea la o decizie luata nu cu mult timp in urma cu privire la soarta unui bun patrimonial sau funciar (casa, teren, etc.). Solutia finala va fi posibila peste trei-patru saptamani.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: