Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 7-13 Ianuarie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 7-13 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 7 si 8 ianuarie, situatii neplacute, enervante, care dureaza putin dar il scot din sarite pe nativ care constata ca ba una, ba alta nu merge in activitatea cotidiana. Fireste ca, in acest context, nici el nu va fi un etalon de calm si rabdare.

Intre 9 si 10 ianuarie, vacanta continua, aventurile continua, cheful de provocari si placeri este la fel de intens ca in perioada sarbatorilor. Ceva care i-a incantat va fi reeditat: deplasarea intr-un loc anume, o vizita, un tip de chef, de masa.

Intre 11 si 12 ianuarie, excesele se vor plati. Vor suferi cei care au mancat si au baut prea mult si acum se vaita de cap, de ficat, de stomac. Se vor repara, dar starea lor de spirit nu va fi deloc usor de suportat de catre apropiati si familie. Mai trebuie spus ca nu vor avea chef de munca de loc Nici dialogurile nu vor avea vreun rezultat pentru ca intregul context astral, alcatuit din opozitii si cuadraturi pe semnele Cardinale le va da impulsuri nefericite: sa glumeasca pe seama cui nu trebuie, sa aiba replici nepotrivite cu omul, locul sau momentul, sa rastalmaceasca ceea ce li aduce la cunostinta.

Pe 12 ianuarie Mercur va intra in casa a XII-a si, de acolo, cand i se va permite de catre nativi, va face ordine si curatenie in bucataria gandirii lor, reinstaurand ordinea si normalitatea intr-un univers tulburat de placeri si senzatii contradictorii. Din 13 ianuarie, totusi, trebuie sa iasa din aceasta mahmureala spirituala daca nu si organica. Sunt destul de multe aspecte de viata publica si parteneriala care vor reclama prezenta lor.

Pentru alte categorii de Varsatori, care traiesc mai cumpatat si mai putin sau deloc hazardat, casa banilor este excelent aspectata asa incat, in urmatoarele doua saptamani, cu rabdare si metoda, ei ar putea echilibra o situatie materiala, ar putea face demersuri care sa atraga buna-vointa si intelegerea celor ce ii platesc pentru o activitate prestata si sa le ofere un plus salarial.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: