Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 6-12 Mai 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 6-12 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 6 mai, pana spre seara, mici gesturi necesare rezolvarii unei chestiuni legale, administrative care vizeaza gestionarea unui patrimoniu sau desfasurarea unei activitati profitabile.

Intre 6 mai (dupa ora 21:21′) si 9 mai dimineata, axa celor doua case ale comunicarii, educatiei si calatoriilor va fi supusa stresului astral. Vestile vor fi contradictorii, se vor modifica sub imperiul controlului si verificarii veridicitatii lor. Nimic nu va fi asa cum va pare, motiv pentru care nativii nu ar trebui sa se bazeze pe aceste “vorbe in vant”, care ii vor impresiona, pe moment, dar care nu vor contribui la lamurirea lor. Perioada dificila pentru toti nativii, indiferent de varsta si grad de pregatire, care vor sustine probe de verificare a cunostintelor sau a nivelului de pregatire profesionala. Risc de incidente si incurcaturi de ultim moment in cazul deplasarilor, unele fiind provocate chiar de aceasta fractura in comunicarea interpersonala sau intre institutii si cetateni.

Intre 9 mai (dupa ora 08:21′) si seara zilei de 11 mai, miza importanta, uneori chiar esentiala, care rasare brusc, in viata profesionala a Varsatorilor care ar putea fi pusi in situatia sa accepte o schimbare majora in cariera, in functie de imprejurarile ostile lor sau de constrangeri generate, fie si cu “ocolisuri”, de catre unii asociati sau parteneri. Conditionarile familiei vor complica si situatia. Pentru ca, in preajma zilei de 11 mai, cand se va produce faza Lunii Pline in Scorpion, Varsatorii se vor confrunta cu o mare incarcatura afectiva si cu o tensiune psihica intensa, ar fi bine ca ei sa nu se grabeasca sa ia o decizie, oricat de mare ar fi presiunea exercitata asupra lor.

Intre 11 mai (dupa ora 20:00′) si 12 mai, mici conflicte intre Varsatori si prietenii lor; disconfort personal provocat de cei cu care nativul obisnuia sa-si petreaca timpul liber ori sa desfasoare activitati comune sau de de loisir.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: