Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 30-06 Noiembrie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 30-06 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In noaptea de 30 septembrie, putine sanse sa se petreaca vreun eveniment, daca tinem cont ca, in acest rastimp, in tara noastra, e noapte. Mercur va intra in zodia Balantei si va crea premize minunate pentru orice tip de activitate cerebrala, de viata intelectuala, de creatie sau de invatare (asimilare, acumulare, fixare). Mercur le va da nativilor, pana pe 17 octombrie, multa mobilitate mentala. Libertatea lor de gandire, ruperea de barierele banalului, de prejudecati, de obisnuit ii vor transforma in niste persoane vioaie spiritual, dinamice, pline de idei, dotate cu inspiratie si fantezie.

Intre 30 septembrie, dupa ora 07:41′, si 2 octombrie dupa-amiaza, Luna se va afla in sectorul lor natal si le va spori farmecul personal, facandu-i simpatici celor din jur.

Intre 2 octombrie, dupa ora 17:27′, si sfarsitul zilei de 4 octombrie, sub presiunea unor evenimente a caror miza este un castig banesc sau material sau de riscul pierderii unor avantaje din aceasta categorie, Varsatorii s-ar putea bloca intr-o premiza ingusta, fara sa anticipeze consecintele. Este nevoie de o anume detasare de perspectiva pierderii sau a castigului si de o analiza mai putin subiectiva a situatiei, in ansamblul ei.

Intre 4 octombrie, dupa ora 23:40′, si 6 octombrie, sectorul schimbului de idei si al dialogului obisnuit va fi marcat de tendinta nativilor de a exagera, de a se implica in mod nejustificat in chestiuni minore. Spiritul lor de combativitate va atinge cote mari mai ales in seara zilei de 5 octombrie, cand va avea loc faza de Luna Plina in Berbec, ceea ce va contribui la “inflamarea” acestor nativi din te miri ce: vor contrazice pe toata lumea, vor avea tendinta sa refuze evidenta numai de dragul viziunii personale, poate nu neaparat incorecte cat sustinute patimas. Posibil conflict sau surpriza in timpul unei calatorii; plecari la drum pe fondul maniei demonstrative (“las’ ca ma duc acolo si le arat eu lor!”).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: