Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 30 – 05 Iunie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30 – 05 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 30 – 05 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cele mai multe evenimente, stari de spirit, ganduri si decizii provin, in perioada 30 mai – 1 iunie, de la tranzitele planetelor prin Gemeni, respectiv prin casa a V-a a cerului astral al Varsatorilor.

Acestia pot avea satisfactii multiple, in functie de varsta, pregatire profesionala, talente si inzestrari personale legate de creativitate, arta, creatie, comunicare. Este un moment favorabil spectacolului de sine dar si al afirmarii prin intermediul unor forme organizate, elaborate de exprimare a unei insusiri, a unei conceptii estetice, a unei ideologici sau fie si numai al unui crez. Varsatorii pot vorbi frumos, interesant sau convingator, pot scrie lucruri care sa starneasca curiozitatea sau admiratia.

Pot face aceste lucruri intreaga saptamana, cu un potential in plus pe 30 mai (cand conotatia este una elitista, academica, de tinuta) si pe 2 si 3 iunie, cu mentiunea ca pe 2 iunie, producandu-se faza de Luna Plina, chiar pe acest sector despre care vorbim, este de asteptat ca, pentru unii, acest momentul astral sa le aduca un succes rasunator, sa le permita o afirmare de exceptie sau o forma maxima din punct de vedere intelectual, interpretativ, creativ.

In alta ordine de idei, este un moment favorabil dragostei, emotiilor, starilor febrile in care spiritul dar si trupul este aprins de dorinte, de elanuri dar si de proiecte ori de un mare entuziasm. Atentie, nu hotarati sa va casatoriti chiar pe Luna Plina! Acest moment de dilatare sentimentala va fi urmat de o deceptie sau de o trista trezire la realitate. O mostra din aceasta revenire cu picioarele pe pamant se poate produce chiar mai repede decat credeti sau decat v-ati dori, adica pe 4, 5 sau 6 iunie dimineata.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: