Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 3-9 Iunie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 3-9 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 3 si 5 iunie, la pranz, Varsatorii se vor avea capacitatea de a gandi novator, de a se desprinde tipare, de a avea curaj, de a vedea viata cu alti ochi. Aceasta stare de limpezire mentala va contribui la luarea deciziilor finale.

In dupa-amiaza zilei de 4 iunie, la ora 19:16′, Marte va intra in zodia Racului si le va influenta, pentru cateva saptamani, conditia fizica. Varsatorii vor trece printr-o perioada in care tulburarile digestive sau pancreatice vor fi mai frecvente, cand relatia lor cu hrana, in general, sau cu anumite alimente, in particular, ii va preocupa, recurgand la un regim protectiv pentru organism, renuntand la excese si la imprudente. Atentie sporita in cazul celor care prezinta simptomele unei apendicite sau au afectiuni abdominale cronice care se pot agrava prin infectii, peritonita, abcese si care pot impune interventia chirurgicala. In astfel de cazuri, nu ramaneti nepasatori la semnalele pe care vi le da organismul, pe principiul “las’ ca trece”.

Intre 5 iunie, dupa ora 13:46′ si 8 iunie, noaptea, Varsatorii vor face experienta situatiilor limita, a turnurilor periculoase pentru postura lor publica, sociala sau profesionala. Chiar daca primul lor impuls va fi sa se apere sau sa contraatace, totusi, solutiile care le vor trece prin minte, ar trebui abandonate ca nerealiste. In dimineata zilei de 6 iunie, Venus va intra in zodia Taurului si va crea momente favorabile pentru viata de familie, pentru confortul sau modul de viata al nativului.

Pe 7 iunie, la ora 01:16′, Mercur va intra in zodia Gemenilor si le va da Varsatorilor inventivitate, inspiratie, intuitie, spontaneitate, ceea ce, pentru creatori si interpreti, pentru scriitori si ziaristi, va fi o adevarata mana cereasca.

Intre 8 iunie, dupa ora 02:00′ si 9 iunie, ei s-ar putea afla intr-o noua ipostaza de viata, gratie capacitatii Lunii Pline din 9 iunie de a provoca debuturi, afirmari si succese.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: