Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 29-05 Mai 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 29-05 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si zorii zilei de 30 aprilie, nativii pot trai sub impresia evenimentelor de data recenta in care au fost puse la incercare relatiile cu unele cunostinte sau cu persoane dragi ori, chiar, cu copiii lor. Nota generala este tensiune, de confruntare, de nemultumire, de nedreptate, de exagerare. Cineva, dintr-o “tabara” sau din alta, va gresi, va exagera sau, cum zice romanul, “isi va da arama pe fata”. Felul in care vor decurge evenimentele, afirmatiile facute, jignirile aduse, suferinta provocata nu vor putea fi trecute cu vederea si, pentru mult timp de acum in acolo, nici iertate. Mai complicat vor sta lucrurile in cazul conflictelor dintre parinti si copii (din punct de vedere astrologic este vorba de “copii mari”, trecuti de varsta adolescentei pana spre pragul maxim de 33 de ani). In planul creatiei artistice, riscul este ca unii Varsatori, in postura de autori, creatori sau interpreti, sa adopte o solutii extravagante, cu indrazneli nesustinute de o valoare artistica reala, indreptandu-se spre un esec sau spre o etapa risipita, in masura in care, peste un timp, realizand eroarea, o vor corecta.

Intre 30 aprilie (dupa ora 04:48′) si dimineata zilei de 2 mai, felul de a se exprima si continutul ideilor va fi ostentativ si, pentru unii, deranjant.

Din 4 mai, Mercur, revenit la mersul direct, in casa a III-a a comunicarii, va permite intuitiile sau sansa de a intra in posesia unor informatii in circumstante neobisnuite.

Intre 2 mai (dupa ora 07:12′) si 4 aprilie la amiaza, posibile tensiuni intre nativ/a, parinti, sot/sotie.

Intre 4 aprilie (dupa ora 12:47′) si 6 iunie, reorientari financiare fortate de imprejurari. Posibil abandon al unui demers cu rost material. Riscurile dar si unele avantaje provin de la Micul Benefic (pana pe 6 iunie, ) si de la conjunctia Mercur/Uranus care da spirit de pionierat si indrazneala fara margini.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: