Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 29-04 Noiembrie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 29-04 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, dezvaluirile mintea acestor nativi va fi instabila, gandurile volatile, sentimentele rupte de realitate si plasate undeva, acolo sus, in nori, de unde nu le vor fi de loc utile. Un fel de a trai, a gandi si a simti total nepractic, neconstructiv.

Varsatorii insisi daca se cunosc bine, isi vor da singuri seama ca trec printr-o perioada difuza, imprecisa, instabila care le “trage, mereu, presul de sub picioare”. In jurul datei de 29 octombrie este posibil ca unii sa fie implicati in conflicte verbale sau in situatii iesite din comun, care ii vor surprinde si care nu le vor permite sa-si revina prea repede din stupoare.

De aceea, un efort de vointa, de ratiune, de spirit practic, de logica ar fi bine venit in aceasta perioada. Mai ales ca, ceea ce va tasni ca un geiser, in acel rastimp, se va repeta, la sfarsitul saptamanii, la alte dimensiuni, cu noi semnificatii.

Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), pentru cei care au functii, pentru cei care detin demnitatii de orice fel, pentru persoanele cu notorietate, peisajul astral seamana, intru-catva, cu fenomenul care se petrece in Cercul de Foc al Pacificului, unde apa fierbe si se amesteca cu lava tasnind, incontinuu, din vulcanii activi pe fundul Oceanului.

Nu putem sa enumeram toate riscurile si secventele care-i pandesc pe acesti nativi. Mai depinde si de om, de educatie, de experienta, de meserie, de conduita de pana acum. Unii, de exemplu, au iesit teferi din acel Cerc de Foc si au povestit ce li s-a intamplat, in carti memorabile.

Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, nativii se pot intrema sufleteste cu ajutorul unuia sau mai multor prieteni care le pot oferi suport moral, sustinere sociala, intelegere umana si dedicare personala. Pe 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, va fi vremea unui “total general” dupa care se va trage si concluzia necesara.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: