Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 28 – 04 Decembrie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 04 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 28 – 04 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 29 noiembrie se pun discrete probleme de sanatate legate de stomac, digestie, asimilare. Nota generala nu este de boala ci de o sensibilitate crescuta la unele alimente sau medicamente.

In plan psihic, Varsatorii vor da dovada in acest rastimp de o fire capricioasa, refractara la sfaturi sau solutii, facand, adesea, figura de antipatici cu care nu se poate discuta. Intre 30 noiembrie si 2 decembrie, pana la pranz, Soarele in tranzit prin Leu, in opozitie cu Soarele lor natal, are darul de a spori o serie de trasaturi esentiale ale nativilor: orgoliul, vanitatea, dorinta de a impresiona, de a se impune cu orice pret, de a starni discutii in jurul sau ca despre o vedeta.

Interesant este ca, de multe ori, in discutiile si initiativele luate de Varsatori, in acest rastimp, nativii vor reusi, gratie acestui impact: vor fi “solari”. Totusi, nu treceti la intimidarea adversarului sau la minimalizarea interlocutorului: om e si acela si nu va uita. Intre 2 decembrie dupa-amiaza si 4 decembrie, unii poate ca nu vor avea de ce sa se agite: nu-i asteapta nici o mostenire, nu au de primit nimic de la nimeni.

Dar sunt si nativi care de mult fac tot felul de diligente pentru a intra in posesia unor bunuri prin partaj, testament, donatii, beneficii care se tranzactioneaza pe cale juridica sau notariala, deci cu si prin intermediul unor acte oficiale. Exista niste zile care trebuie evitate pentru incheierea unor tranzactii sau pentru discutiile preliminare unei intelegeri.

Este vorba de de 30 noiembrie, de 3 si 4 decembrie cand, atentie, din nimic, dintr-un fleac, se poate bloca totul. Evitati ajutorul – fie el si bine intentionat – al prietenilor in astfel de chestiuni. O intorsatura neplacuta a lucrurilor poate veni chiar de la interventia lor neinspirata, neprofesionista sau rautacioasa.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: