Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 28-03 Iunie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 28-03 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 28 mai, continua starea de bine si de detasare de contingent a acestor nativi. Unii se simt inspiratii, altii sunt doar veseli si, in general, cu totii sunt dornici sa duca o viata activa, sa se intalneasca cu prietenii, sa vorbeasca, sa se afirme.

Intre 29 si 30 mai, cei care au mai avut probleme cu platile, cu incasarile, cu veniturile din varii surse, o iau de la capat sau chiar problemele lor ating o culme a incurcaturilor. Alteori, chiar daca au resursele financiare necesare, cheltuielile pe care trebuie sa le faca sunt substantiale daca este vorba de crestere a copiilor; daca este vorba de prieteni, atunci, intervin alte criterii obligatii morale, solidaritate, conduita corect, onesta sau generoasa. Unii barbati, ca sa impresioneze sau sa cucereasca o nimfa blonda, pot face, in beneficiul aceleia, cheltuieli exorbitante.

Intre 31 mai si 1 iunie, perioada caracterizata prin provocari, prin “situatii” care impun reactii, replici, implicare. Nu sunt excluse deplasarile neprevazute si/sau incidente la un drum.

Intre 2 si 3 iunie se radicalizeaza o serie de chestiuni de familie a caror rezolvare a fost amanata. Un eveniment care se precipita acum ii poate forta pe Varsatori sa renunte la indiferenta sau la atitudinea rezervata si sa decida intr-un anume fel. Uneori, in jurul lor se pot strange, ca un cerc de foc, o serie de presiuni exterioare de origini diferite: fie dinspre statutul social, fie dinspre imaginea si autoritatea publica, fie dinspre functie, care sa actioneze concertat pe directii diferite dar, toate, in nota urgentei. Nu prea este momentul analizelor prelungite: e nevoie de mobilizare, de decizie rapida, de actiune prompta, asta si pe fondul revenirii planetei Marte in casa a X-a, a ridicarii in rang, care lanseaza amenintari in domeniul personal, public si profesional. Perechea Marte/Luna Neagra, ambele de curand intrate in Scorpion, pe aceasta casa a X-a va genera in perioada urmatoare numeroase situatii care, chiar daca nu au un temei adevarat si sunt numai barfe, cancanuri sau inscenari, pot afecta pe orice Varsator, indiferent de varsta si loc in societate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...