Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 28-03 Februarie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 28-03 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 29 ianuarie dupa-amiaza, nativii vor trai sub influenta unui important eveniment astral al acestui an: Luna Noua in Varsator. Vor incheia etapa inaugurata anul trecut, pe vremea asta, si vor deschide un nou circuit existential si relational, cu alte mize, cu alte perspective, cu alte dificultati dar si cu alte solutii sau beneficii, pentru urmatorul an.

Pe 28 ianuarie, Marte va intra in casa a III-a a dialogului, a informatiilor, a invataturii sau a micii scolaritati, ipostaza astrala care le va da, mai ales celor tineri (elevi, studenti), imboldul de a invata, capacitatea de a se mobiliza pentru a acumula un volum mare de cunostinte. Dar, prezenta lui Marte in casa a III-a nu va fi, pana pe 10 martie, de bun augur pentru calatorii, care vor fi amenintate de incidente sau accidente.

Intre 29 ianuarie (dupa ora 18:11′) si 31 ianuarie, ameliorari in registrul financiar: mici avantaje, mici castiguri legate de nivelul salarizarii sau al platii unei activitati curente.

Intre 1 si 3 februarie, pana la ora 03:50′, sectorul comunicarii, de care am vorbit in legatura cu apropiatul tranzit al planetei Marte prin Berbec, se va colora, parca premonitoriu, cu tranzitul Lunii care va avea darul sa evidentieze tot ceea ce este in neregula intr-o relatie, indiferent de natura ei, la capitolul dialog: idei diferite, abordari diferite, intelegere diferita, interpretari diferite, ceea ce va reprezenta un factor continuu de stres si de conflict.

Din 3 februarie, tot in acest sector isi va incepe tranzitul planeta Venus: va fi o sedere marcata de un mers foarte lent, apoi de o retrogradare care va impinge Micul Benefic in zodia Pestilor, si de o revenire in Berbec, aventura astrala care se va termina pe 6 iunie, dupa ce va fi dinamitat numeroase ipostaze de comunicare, deplasare, invatare sau sustinere a unor examene. Din 3 februarie, sansa de reechilibrare afectiva cu una sau mai multe rude.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...