Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 28 – 03 Aprilie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 03 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 28 – 03 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In general, cei nascuti in Varsator, au succes atunci cand vorbesc, cand se exprima in public sau in fata unui auditoriu cand au planete pe semnul lor zodiacal. Iata insa ca tranzitele saptamanii viitoare ii pun in situatia de a fi performanti si cand au planete in tranzit pe semnul Berbecului, care patroneaza casa a III-a, a dialogului si a schimbului e informatii.

Acum insa, departe de a fi doar un impuls, este o avalansa de aspecte care suprasolicita aceasta casa a comunicarii. Nu este o noutate: contextul este activ de mai multe saptamani cu intensitati variabile. Din 31 martie insa casa a III-a va beneficia de influxurile planetei Mercur, cea responsabila cu ideile, fraze, cuvintele, exprimarea verbala sau continutul unor informatii vehiculate. Alaturi de restul planetelor ce tranziteaza in prezent Berbecul, el va modela in chip exemplar acest sector de viata si activitate.

Latura umbrita a acestei faze provine la exces, de la exagerare, de la exacerbarea unei atitudini sau a unei mize. De aceea, unii Varsatori pot deveni combativi, obositori, insistenti sau subiectivi. Totusi, cu toate riscurile, perioada de dupa 31 martie incepe sa devina buna pentru examene.

Tranzitul planetei Marte prin casa a IV-a nu e confortabila pentru ei. Varsatorii pot fi deranjati de multe detalii din viata lor de familie sau pot trece prin mici accidente ori incidente domestice care ii vor obliga sa treaca la treburi practice. Ziua de 3 aprilie sau, cu o marja de toleranta, perioada cuprinsa cu o zi inainte de acest reper si cu o zi dupa, le poate aduce oportunitatea de a discuta sau semna un contract in avantajul lor.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: