Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 27 – 04 Martie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27 – 04 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 27 – 04 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Dimineata zilei de 27 februarie nu este decat continuarea unei etape astrale inceputa pe 25 februarie, care le-a dat Varsatorilor sugestii nu intotdeauna demne de urmat. Acest tranzit, care se va incheia in preajma pranzului, va accentua iesirile bruste, oarecum necontrolate sau exagerate carora le vor cadea victime acesti nativi.

Ideile lor vor fi bantuite de stranietate, initiativele vor trebui temperate, iar cuvintele supravegheate. Drumurile sunt pandite de riscurile ce decurg din decizii hazardate (daca este vorba de nativi in postura de soferi) sau de un fel de a “starni scantei” in dialogul cu strainii.

Intre 27 februarie dupa-amiaza si 29 februarie, se pun premizele unui dezacord total intre nativ si tranzitele astrale. Varsatorii se vor purta ciudat, inexplicabil pentru cei din jur si de-a mirare chiar pentru ei insisi. Tocmai de aceea, cei din jur nu ar trebui sa-i ia in serios. Cu siguranta, peste un timp, Varsatorii vor regreta ceea ce au spus, au facut sau au provocat.

Un impuls mai puternic le va infrange autocontrolul firesc si ii va impinge sa se poarte, oricand si oriunde, ca niste vedete. Din dorinta de a se face remarcati si admirati, ei nu vor ezita sa se poarte si sa vorbeasca excentric ori sa afiseze posturi straine statutului lor, prin varsta si educatie.

Partea delicata, in toata aceasta relatie astrala extrem de dinamica, este ca tocmai ei vor fi cei dezamagiti. Simt ca nu fac bine, observa ca au gresit dar nu au puterea sa se opreasca pentru a reveni la normal. Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), Varsatorii se pot dedica cauzei unui prieten, pot fi generosi si entuziasti cu privire la un proiect public pentru care sunt dispusi sa arunce in joc sume de bani. Unele participari banesti pot fi modeste altele insa, dintr-o proasta estimare, le pot depasi posibilitatile de moment. Ce vor face? Vor revizui oferta sau se vor retrage din proiect.

Intre 3 martie dupa-amiaza si 4 martie, tumultul existential se va domoli. Fie au obosit, fie s-au plictisit, fie s-au dat cu capul de “grinda de sus”, cert este ca Varsatorii se vor izola pentru a se reface fizic, psihic, sufleteste sau chiar baneste.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...