Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 26 – 01 Aprilie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 26 – 01 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 26 si 28 martie ora 10 dimineata, se contureaza motive de suparare, de enervare sau de revolta pe fondul unor situatii tulburi care se agita in preajma lor. Varsatorii nu poate face, deocamdata, ordine in acest amalgam de provocari, de reactii si de trairi. Tot ceea ce le este foarte clar, este impactul pe care ele il au asupra psihicului lor.

Intempestivi din fire, Varsatorii vor avea tentatia de a reactiona pe moment, neavand starea interioara necesara sa astepte sa se lamureasca si sa-si formuleze un punct de vedere rezonabil si convingator. Noi nu sfatuim pe nimeni sa se repeada in mijlocul oricarui conflict care se naste sau da in clocote in jurul lor. La o analiza mai atenta multe dintre aceste ipostaze de viata publica nici nu-i privesc direct: mai mult se lasa ei impresionati sau dusi de val.

Intre 28 martie dimineata si 30 martie seara (pana la ora 20:45), se contureaza o mare dorinta a Varsatorilor de a “iesi in lume”. Au chef sa se intalneasca cu prietenii, sa rada, sa manance, sa se distreze, sa se implice in tot felul de actiuni – mai mult sau mai putin recreative – dar care sa le aduca satisfactii pe moment.

Alteori, alte persoane nascute in acest semn zodiacal, vor accepta sa se implice in problemele unui prieten, dandu-i aceluia, dupa caz, o mana de ajutor sau dedicandu-se cauzei aceluia trup si suflet. Este o perioada cand activismul patronat de astre combinat cu dorinta lor de a fi activi, de a se remarca, ii poate face pe unii Varsatori sa intre in tot felul de organizatii, structuri publice, fundatii, cluburi, asociatii.

Intre 30 martie seara si 1 aprilie, nativii vor trece printr-o perioada de penumbra. Pentru aproximativ doua zile, in jurul lor, se va face liniste iar ei ar trebui sa profite de acest moment de respiro pentru a-si pune ideile in ordine si a reevalua evenimentele petrecute in ultimul timp.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: