Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 24-30 iunie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 24-30 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 24 si 25 iunie, primul lucru care trebuie avut in vedere in aceasta perioada este impactul pe care il vor avea cele patru planete care vor tranzita zodia Racului, respectiv casa a VI-a, precum si influenta fazei de Luna Noua din 24 iunie, care se va produce in acelasi semn zodiacal, asupra sanatatii. Fara a fi vorba de riscul declansarii unei boli sunt de luat in calcul efectele astrale care s-ar putea produce: o stare organica generala proasta, lipsa poftei de mancare, refuzul nejustificat al unor alimente, repulsie fata de mirosuri si gusturi, reactii organice (urticarie, alergie) fata de hrana sau medicamente ca si cum acestea ar “agresa” organismul, disfunctii la nivel duodenal si pancreatic. Cei bolnavi de ulcer pot resimti dureri sau simptome asemanatoare unei crize. Este indicat sa nu se consume alimente noi, despre care nu se stie cum vor fi tolerate de organism, sa nu se faca experiente sau “orgii” culinare si sa se ia medicamente despre care se stie ca solicita in mod special stomacul, cu masura. In regimul muncii se pot inregistra presiuni sau constrangeri in vederea acceptarii unor conditii noi de munca si salarizare care vor starni nemultumirea nativilor (contestare, alaturarea la un protest colectiv). Orice depasire a limitei decente in care nativii isi vor prezenta revolta, pretentiile sau opiniile poate conduce la eliberarea lor din functie, la demitere sau la retrogradare.

Intre 26 iunie si inceputul zilei de 28 iunie, posibila postura victorioasa intr-o intrevedere sau intr-o “dezbatere colegiala” in care Varsatorilor li se va dreptate sau li se va acorda incredere.

Intre 28 iunie, dupa ora 03:42′ si dimineata zilei de 30 iunie, atentie indreptata spre obtinerea unei situatii favorabile din punct de vedere material.

Pe 30 iunie, dupa ora 10:02′, imaginatie si fantezie, inspiratie si intuitie, perioada buna pentru activitati intelectuale, publicistice si mediatice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: